Hvordan Mud Drywall bruker en Hand murskje

June 3

Hvordan Mud Drywall bruker en Hand murskje

Gips er et billig materiale brukt i byggingen av de fleste hjem over hele USA. Den er laget av kalkstein, perlitt og herding forbindelser blandet med vann og deretter komprimerte mellom to sterke papirark. Gips dekker veggene i et hjem og som huset utligner, sprekker kan vises i gips som krever reparasjon. For å reparere sprekker, legge drywall mudderet til veggen med en hand murskje. Hvis gjort riktig, oppdateringen vil holde i flere år og vil ikke være synlige fra den opprinnelige muren.

Instruksjoner

•Scrape sprekk med sparkel fjerne eventuelle løs papir og støv fra sprekk. Støv og løst materiale i crack vil føre en svak lapp. Kort sand området med sliping blokk til å fjerne noen hengende brikker og glatt området.

•Kuleis noen av gips gjørme fra beholderen i en gjørme bøtte, tilgjengelig fra de fleste jernvareforretninger. Bruke kitte kniven til Påfør et tynt lag med drywall mudderet over sprekk. Dette hjelper gips tape overholder veggen.

•Skjære et stykke drywall tape samme lengde som sprekk i veggen. Plass gips tape over sprekk på gjørma.

•Kuleis en liten mengde gips gjørme på kanten av murskje og smøre det sprekk og gips tape, holder båndet glatt og fri for rynker. Bruke kanten av murskje for å gjøre oppdateringen så tynne som mulig. Kjør murskje langs kanten loddrett ned båndet til trekke noen rynker eller luftbobler av båndet mens du arbeider.

•Apply en andre og tredje lag av gjørma som hvert lag tørker.

•Sand oppdateringen glatt til resten av veggen. Bruke drywall mudderet å matche teksturen på resten av ferdig gips. La tørke og deretter lett sand.

•Paint sprekk med primer og la tørr. Male oppdateringen i samme farge som resten av veggen.