Hvordan mørtel en Stepping Stone

November 26

Stepping steiner er en eldgammel form for rydder som har vokst i popularitet med fremveksten av bærekraftig design. De stepping steinene tillater vannet å trenge gjennom bakken rundt steinene, absorberende i jorden i stedet for å produsere avrenning, som skjer på underlag som asfalt og betong. Stepping steiner ser flott ut også. Trå overflaten smelter bort å bli del av en plenen eller i hagen i stedet for å være skilt fra plenen eller hage. Stepping steiner er enkel å installere med mørtel, og du kan angi stepping steiner i plenen eller hage i løpet av en helg.

Instruksjoner

•Plasser stepping steiner i en lineær sti gjennom på plenen eller hage. Plass midten av steinene ca 20 til 24 inches fra hverandre for å imøtekomme den naturlig gangart av en person. Tillat avstand mellom steinene for grus eller bunndekkende.

•Skjære inntrykk, med flate leder spade, to inches større enn dybden av springbrett, starter 1 1/2 inches over hver side av stein. Fjerne springbrett og kutte ut resterende jorden, skape et svært grunt hull der steinen vil hvile.

•Tamp utsatt jorden med brutt, i grunne hullet. Tamping jorden øker kompresjons kapasiteten på jorden og begrenser mengden av stein og mørtel settling oppstår.

•Mix mørtelen bland og vann blanding beholderen eller maskinen. Instruksjonene blande med mørtel mix. Ikke over mikse mørtelen eller legge for mye vann. Enten kan redusere den bærende kapasiteten til mørtelen.

•Lay og murskje en 2 1/2 tommers dyp mørtel seng i hvert grunne hull. Angi stepping steiner 1/2 tommers i sentrum av våt mørtel sengen med ca 1 1/2 inches av eksponert mørtel rundt omkretsen av steinen. At steinen å følge skråningen av bakken eller nivå steinen bruker en håndholdt nivå. Bruk murskje håndtak eller fast press justere retningen på steinen. Murskje en svak skråning i utsatte mørtelen, fra springbrett, slik at vannet å strømme fra stein.

•Tillat mørtelen angi for 48 timer og erstatt jorden, bakken coveret eller grus rundt hver stein. Jo lenger lar du mørtelen sette før stepping stein, sterkere mørtel sengen og bånd med stein. Så begrense eller blokkere trafikk over steinene så lenge som mulig. Mørtelen bør kurere fullstendig innen 28 dager, selv om obligasjons- og mørtel vil fortsette å styrke i løpet av årene.