Hvordan Mitre en benken

March 2

Når du er remodeling kjøkkenet og installere en benken, noen ganger du må mitre passer din benkeplater for å få riktig mot veggene. Vurder å bruke en tabell så eller en ferdighet så. Eller hvis du har tilgang til en spor så, dette er det beste valget.

Instruksjoner

•Bruk et spor så til mitre en benken. Dette så kjører på to rør over tabellen. Den har en 16 til 18 tommers karbid blad. Det skjærer gjennom en benkeplate i én omgang, gjør en ren kant på din mitre til inntil din andre benkeplate med det du har klippet. Dette så går mot klokken med blad kutte ned mot din benkeplate, ikke som en ferdigheter så. Dette er et rent avkuttet på plasten av din benkeplate.

•Skjære en mitra med en tabell så. En tabell så bladet også kjører mot klokken med tennene kutte ned for et rent kutt. Har din benkeplate tett mot lysbildet gjerdet på bord så slik at du ikke har en lene deg tilbake med materialet. Dette er viktig for sikkerhet formål når du mitre en benken med et bord så.

•Ta en ferdighet, så for en annen måte, når du mitre en benken. Denne metoden krever snu din benkeplate opp ned og kutte fra undersiden. Med en ferdigheter så skjærer bladet oppover i stedet for nedover. Det er derfor du må kuttes fra undersiden. Klemme en rett kant for en rip gjerdet på bunnen av din benkeplate for en sann rett linje.

•Overflate din mitre på din benken. Ta en belte sander og glatt din kutt, så de Kombiner riktig, med ingen mellomrom.