Hvordan Marbelite svømmebasseng

December 10

Hvordan Marbelite svømmebasseng

Marbelite er en farget etterbehandling gips med en sement base brukes for belegg betong eller gunite bassenget overflater. Marbelite brukes på en enkelt dag å unngå å skape enhver opptreden av leddene i overflaten. En gang installert, skaper stoffet en marmorert utseende overflate etter vann legges til bassenget, bekjempelse av bassenget mens du legger til verdien.

Instruksjoner

•Sett på arbeidshansker og vernebriller å beskytte huden og øynene fra sement i Marbelite blanding. Sette på en ansiktsmaske å unngå innånding av materialet også.

•Dampen pool overflaten ved vanning det med en hageslange. Tørke opp noen stående vann igjen på gulvet i bassenget etter spyling overflaten.

•Mix Marbelite i henhold til produsentens instruksjoner, legge vann til mix inntil det er en glatt spreadable konsistens, som havremel. Bruk en drill med en fugemasse blandebatteri vedlegg for å blande Marbelite i en stor bøtte for programmet.

•Apply Marbelite til bassenget overflaten begynner på toppen av veggene og nedover veien. Bruk en avrundet stål murskje for anvendelse av materialet, fast trykker materialet på dempet bassenget overflaten med sparkel til et lag av 4 millimeter tykk. Legge til et ekstra lag av materialet av samme tykkelse etter først.

•Plaster gulvet i bassenget begynner på deep end og jobbe deg til blek side. Bruk to lag av materialet på gulvet i bassenget samt. Tillate at gipsen satt litt, bare kort av herding på plass.

•Gå over Marbelite overflaten med sparkel en gang for å polere overflaten. Kjøre murskje over puss i glatt selv slag mens polering, igjen fjerne merkene fra programmet troweling. Holde murskje fuktig mens polering av dyppe den i en bøtte med vann for å unngå å lage svart forbrenningen merkene på overflaten av puss fra friksjonen i murskje. Tillat Marbelite belegget herdes natten.

•Fyll bassenget med vann neste dag med en slange med en deflektor festet til å unngå å skade Marbelite overflaten fra vannet press. Holde Marbelite fuktig mens fylle bassenget, sprøyting ned hver time.

•Fargeringer Marbelite daglig for de første tre ukene med myk bassenget pensel og tilbake-vask hverdagen også. Vakuum bassenget daglig for å fjerne søppel. Ikke Rengjør bassenget med en automatisk bassenget renere under de tre første ukene etter programmet for å unngå skade å det ny overflaten.

Tips og advarsler

  • Syre-vask bassenget overflaten før påføring av Marbelite hvis sprer materialet på en brukt bassenget overflate. Følg rengjøringen forarbeide med en slaps belegge består av én del slurry bond og fire deler vann 12 timer før påføring av puss, og fortsetter deretter med Marbelite programmet uten wetting ned.
  • Gjelde ikke for ny overflate med mindre enn 28 dager herding brukt.