Hvordan man bygger tre vindu bokser

August 8

Hvordan man bygger tre vindu bokser

Vindu bokser er en vakker tillegg til eventuelle hus der eieren har grønne fingre. Vise din favoritt blomster i en personlig designet tre vindu. Hvis du kan bygge en boks og har noen elektroverktøy, er du godt på vei til å legge et personlig preg til windows og utsiden av huset. Planlegging er den viktigste fasen av et prosjekt som dette, så gå til den trelast butikken og velg trelast du ønsker. Dybden av boksen bestemmes av planter som kaller det hjem. Hvis du er usikker, spør fagfolk som arbeider på trelast detalj lagre hva de anbefaler blant dem at du har valgt.

Instruksjoner

•Measure bredden på vinduet på vinduet boksen skal installeres. Deretter lage et merke på tre stykker av trelast som samsvarer med målet. Plasser på snekkerens plassen på hver og tegne over trelast.

•Skjære trelast med en ferdighet så. Pre bore hull langs bunnen og opp endene av forsiden og bakstk for 1 1/2-tommers gips skruer. Bruk en perle av lim til to lange kantene av stykket du velger for bunnen, og sikre den til forsiden og baksiden bitene med gips skruene.

•Measure og klippet to end biter slik at de passer mellom forsiden og baksiden og sitte på bunnen av boksen. Bruk lim på tre tegn som vil møte vinduet boksen og sikre endene på plass foran og tilbake med gips skruene.

•Fyll skruen hull med putty eller skruen hullet knapper og tillater lim eller kitte sette over natten. Sand hele utsiden av boksen før maling eller flekker.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid vernebriller. Hvis fyller hullene med knapper, fylle hullet med lim først og gi knappene en svak trykk med en hammer.
  • Aldri avreise elektroverktøy uovervåket. Ikke la overflødig lim. tørr.