Hvordan man bygger tre skapet hyller

March 19

Tre skapet hyller øke mengden lagringsplass i noen skap, enten det er en anretning, Lin eller soverom skapet. Med noen grunnleggende snekker ferdigheter, kan du enkelt legge noen rimelig tre skapet hyller til eksisterende skapet. Bygger tre hyller bør ta ca to timer, men planlegger litt mer hvis du ikke har mye erfaring med snekring. Pine er en rimelig tre å bruk; kjøpe litt ekstra for å kompensere for feil.

Instruksjoner

•Fjern eksisterende skapet stangen eller hyller ved å skru ut alle parenteser og montering maskinvare med en makt-skrutrekker. Trekk ut hyller og braketter. Patch hull i veggen med gips sammensatte og plast skraper. La denne tørr for 12 timer, eller til det blir hvitt.

•Mark vegger på to steder med en blyant på 20 inches fra gulvet og deretter hver 15 inches opp veggen. Juster målingen behov.

•Få en rett linje langs baksiden og sidene av veggene med en snekker nivå på hvert merke. Syn nivået linjen er rett hver gang.

•Measure bredden på innsiden av skapet på hver linje og bruk en makt så kutte 12 x 1-tommers hyller bord og 2 x 1-tommers klamp bord med målene. Målinger kan variere på hvert merke. Skjær to flere 10-tommen-lang klamp styrene for hver hylle fra 2-tommers granbrett eller tavle med en makt så.

•Monter lengre cleats til bakveggen med linjene som en guide, og de 10-tommers cleats til vegger, foret dem opp med de lengre cleats. Kjøre en stud finder langs veggen for å finne stenderne og skru cleats på veggen på stenderne. Hvis ingen stenderne er tilgjengelige, bore hull gjennom klamp og inn i veggen med en 3/16-inch borekronen. Ta styret, bore ut hullet med litt 3/4-tommers og sett en #10 anker i hullet. Erstatt klamp og skru en #10 skrue gjennom klamp og i ankeret. Gjenta dette for hver hylle.

•Plasser hylle boards hver klamp og skruen 2-tommers skruer ned gjennom hylle styrene og inn cleats bak og på hver side å sikre hyllene.