Hvordan man bygger tre over bakken vann lagertanker

October 26

Hvordan man bygger tre over bakken vann lagertanker

Tre vann lagertanker er en praktisk måte å fange og lagre regn avrenning for senere bruk i hagen eller hagen. Sitter over bakken, er de enkle å få tilgang og vedlikeholde. Selv om plastbeholdere kan være billigere, tilbyr tre et mer naturlig utseende som mange foretrekker. Tre lagertanker også tillate deg å unngå stoffer som BPA, en kjemisk funnet i mange plast. Ifølge den amerikanske Centers for Disease Control og Prevention, har noen studier funnet at BPA påvirker reproduktive systemet av dyr.

Instruksjoner

•Rengjør i tre fat grundig bruke giftig og ikke-syntetiske kjemikalier. Festes lokket godt. Sette på din vernebriller og arbeid hansker.

•About 2 inches fra bunnen av tønnen, bore hull med hull sagen. Bruke noen epoxy limet på innsiden av hullet seg selv, og passer 3/4-tommers spigot tett i hullet med tuten mot bakken. Dette vil være for drenering av vann i et regn fat for bruk.

•Drill andre hull med hullet så, om 1-tommer fra toppen av fat, gjør at lokket ikke dekker hullet. Dette hullet er for overflyt bør fat bli overfylt.

•Plasser atrium avløp på toppen av fatet lokket og spore omkretsen av sin base med markøren. Denne sirkelen kan være hvor som helst på lokket. Kuttet ut sirkelen med sabel sagen, og passer atrium renne i hullet i lokket.

•Velg en downspout eller rennesteinen på huset, der du kan plassere tre vann lagring fat. Hvis nødvendig, klippe så den av med spisst på et tidspunkt høy nok som FAT passer under den når sittende på slagg blokker. Koble vinklet slutten av avsnittet cut-off tut å det kutte slutten av tuten knyttet til huset.

•Plasser slagg blokker under den cut downspout, bredt nok fra hverandre at tre fat kan sitte sturdily på dem. Plasser tre lagring vannbeholderen på slagg blokker slik at downspout vil hell i atrium avløpet.

•Bruk vannet i tre vann lagertankens snu spigot og fylle en slange eller vann kan.