Hvordan man bygger tre oppbevaringshyllene

February 4

Hvordan man bygger tre oppbevaringshyllene

Oppbevaringshyllene er ment mer funksjon enn for visuell appell, men med litt omsorg og den riktige materialet, kan du ha begge. Bygge dem direkte på veggen for styrke, mens investere i noen knute-gratis fir eller redwood for rammen og massiv kryssfiner hyller for utseende. I tillegg vil koble rammen til hyller med treplugger gi enheten en håndlaget, håndlagde føler.

Instruksjoner

•Measure lengden og høyden på veggplass for hyller. Cut 2-av-2 styrene lengden målt til å fungere som horisontal vegg støtter for hyller. Skjær en vegg støtte for hver hylle du vil installere.

•Skjære antall 12 - 14 tommers bred hyller du trenger fra 5/8-tommers okleivayutsya kryssfiner. Kutte disse samme lengde som veggen støtter. Sand hyllene med 120-korns slipepapir å unngå å gjøre når enheten er installert. Ta hensyn til front- og kantene av kryssfiner, avrunder dem gi hyller en å appellering, ferdig utseende.

•Skjære nok loddrett støtter av 2 av 2 trelast slik at de kan plasseres med 2 fot mellomrom foran hyllene med en støtte i hver ende. Lengden på disse støtter bør være lik høyden på øverste hylle enhet pluss 2 inches.

•Hold første veggen støtte i posisjon på veggen på høyden av øverste hylle. Bruk et nivå for å sikre at det er helt vannrett, og skru den til veggen studs med 3-tommers skruer. Fest resten av veggen støtter på samme måte, gjør at de er alle nivå. Bruk en av vertikal støtte og et nivå for å sjekke at endene er firkantet.

•Still en til vertikal støtte mot veggen støtter og tegne linjer markerer toppen av veggen støtte. Tegne linjer 5/8 tommer under hver av de opprinnelige linjene merke hakk for å holde hyllene. Kuttet ut 5/8-tommers hakkene ved at bladet på sirkelsagen til en dybde på 3/4 tommers og passerer kniv gjentatte ganger tre fra linje til linje.

•Still hyllene i for støtter og gjør dem midlertidig på plass ved å trekke hakkene til vertikal støtte på plass på forsiden av hyllene. Kontroller begge endene av hyllene er flush med endene av veggen støtte, så skru dem på veggen støtte med 1.5-tommen skruer.

•Bruk et nivå at vertikal støtte er lodd og sjekke at de er riktig plassert, deretter bore 3/8-tommers hull fra fronten til støtte gjennom midten av hvert hakk og i hyller. Dybden av disse hullene skal 1,75 tommer. Vikle et stykke elektriske tape rundt borekronen og bruke den som en dybdemåler.

•Spread tre lim på sidene av 3/8 x 2-tommers plugger og trykk dem inn i hullene med en hammer. Når limet tørker, kutt endene av pluggene flush å støtte med en håndsag. Sand ansiktene til støtte å flate dowel hodene og integrere dem med tre overflaten av støtte.

•Berørings hyller og støtter med sandpapir, deretter bruke en olje finish eller spray på noen uretan.

Tips og advarsler

  • Typisk hylle avstanden er mellom 14 å 18 inches, men dette kan justeres i henhold til din smak og hva du skal lagre på hyllene.
  • Hvis du er forsiktig når du gjør hakkene og de sitter tett rundt hyller, må du ikke legge de loddrette støtter alle hyllene. Bruk skruer stedet for plugger hvis hylle enheten er ment å være forbigående.
  • Bruke briller når du bruker en sirkelsag slik unngår Splinter i øynene. Hold hendene av banen til bladet hele tiden.