Hvordan måle Windows for trekke tilbake gardiner

November 6

Trekke tilbake gardiner gjøre rent, casual til nesten alle rom og er enkle å installere. Det er ingen gardin kroker eller skivene systemer å tenke og finne ut. En grunnleggende gardin stang og noen trekk-ryggen er alt du må gjøre dette ser arbeid i ditt space. For å vite hvordan mange vinduet paneler du trenger for å skikkelig dekorere ditt vindu, er det viktig at du tar grunnleggende mål og gjøre litt matte. Å ha riktig størrelse vinduet paneler og riktig nummer av dem vil bidra til å sikre at vinduet behandlinger ikke ser for spredte eller rotete på windows.

Instruksjoner

•Measure hvor din gardiner må være. Vil holde en ende av din målebånd på din gardin stang og utvide båndet til der du vil din gardinene for å stoppe. Vanligvis ønsker folk gardiner som stopper bare under vindusposten- eller bare over gulvet.

•Measure bredden på vinduet fra en gardin pull-back til den andre. Husk å bruke denne målingen og ikke måling av glass delen av windows.

•Multiply bredde målingen av 2,5. For eksempel hvis første bredde målingen er 48 tommer, når du multiplisere dette nummeret av 2.5, kommer du til 120-inches. Må 120-inches verdt trekke tilbake gardinen paneler for å oppnå en standard fylde.

• Besøk lokale vindu behandling lagre med målene i hånden. Mange vinduet behandlinger kommer i en standard 60-tommers bredde. Du trenger to av disse panelene å nå et mål på 120-inches. Kontroller at du også kjøpe riktig lengde gardin-panelet. De vanligvis varierer fra 45 til 108-inches lang. Bruke lengde målingen som din guide. Hvis du ikke finner den nøyaktige lengden du trenger, er det bedre å kjøpe gardiner som er for lange og skreddersy dem til størrelsen du trenger enn å kjøpe paneler som er for korte og låne en uferdig utseendet til windows.