Hvordan måle Windows for murstein forming

April 5

Ikke installert murstein molding blader hullene at fuktighet, luft og insekter inn ditt hjem. Både fukt og insekt angrep kan skade ubehandlet tre rundt vinduet. Bevegelse i luften gjennom murstein molding hullene kan også øke kostnadene for oppvarming og kjøling hjemme. Måle murstein molding riktig er første skritt i unngå hull og holde hjemmet strukturelt lyd, fri for insekter og energieffektive.

Instruksjoner

•Hook slutten av målebånd på et hjørne av vinduskarmen. Tillat ikke målebåndet å hekte på små stukk flensen ligger på den ytterste kanten på vinduskarmen. Strekke målebånd over bredden på vinduet. Les måling på punktet der målebånd krysser andre hjørnet av vinduet.

•Measure høyden på vinduskarmen ved å trekke målebåndet på øverst---uten feste stukk flensen--- og rykk målebåndet langs vinduskarmen.

•Still 45-graders slutten av en kombinasjon firkantet base langs et stykke murstein molding. Dra en blyant langs kanten av torget kombinasjon. Fjern torget kombinasjon fra molding.

•Measure lengden på blyant linjen. Legge til lengden på blyant linjen mellom vinduskarmen å avgjøre ferdig murstein molding. Legge til to ganger blyantlengden til bredden på vinduskarmen å avgjøre murstein molding nødvendig for bredden på vinduskarmen.