Hvordan måle Windows for en bobil

April 21

Hvordan måle Windows for en bobil

Bobil windows ligger i lett metall rammer som muliggjør enkel fjerning og utskifting av glass. Riktig måle bobil windows krever litt av bygging og samling kunnskap. Bobil windows er bygget ved å danne et rektangel ut av fire spor stykker av metallisk det holdes sammen med skruer. Sporet i disse biter av metall holder glasset fast på plass når vinduet er satt sammen. Dette sporet må regnskapsføres ved måling vinduet for erstatning glass.

Instruksjoner

•Strekk ut og hold båndet måler over bunnen av vinduet. Sted utsiden av trekk blad av din målebånd mot innsiden kanten av metallramme i vinduet. Observere måling på motsatt innenfor kanten av metallramme. Ta denne målingen.

•Hold båndet mål langs innsiden kanten av en side av metallramme i vinduet for å få loddrette målingen. Ta denne målingen.

•Legg 1/2 tommers hver av målsettingene for å bestemme størrelsen på erstatning glasset nødvendig. Husk dette ekstra 1/2 tommers når kjøpe erstatning glass som fyller 1/4-tommers sporet som kjører langs den indre delen av rammen.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig når du måler en ramme som fortsatt holder knust glass.