Hvordan male Vinyl eller Linoleum

June 4

Hvordan male Vinyl eller Linoleum

Hvis du ikke liker mønster eller farge på vinyl eller linoleum gulv, er det en måte å erstatte den. Du kan male over vinyl eller linoleum etter forsiktig forberedelse av gulvets overflate. Du kan deretter gjøre gulvet uten å måtte rippe opp gammel vinyl eller linoleum eller kjøpe nye. Male disse to flater vil ikke koste deg en formue eller forårsake en stor rot, men det vil gi vinyl eller linoleum et nytt utseende.

Instruksjoner

•Beskytter baseboards ved å sette noen blått malere tape over bunnen. Hvis du vil male på baseboards i samme farge som gulvet, og plasser blå malerens bånd på toppen av baseboard på veggen for å beskytte veggen.

•Rengjør gulvet grundig. Sette på et par gummihansker og vernebriller. Blanding ½ kopp trisodium fosfat (TSP) med 2 gallon varmt vann. Dette fjerner alle fett og smuss. Vaske gulvet med en mopp.

•Rinse TSP av gulvet. Fylle en ren bøtte med rent vann og bruke en ren mopp. Endre vannet i bøtte når den blir skitten. At gulvet tørke ordentlig.

•Sand gulvet med en orbital sander utstyrt med 220-korns slipepapir. Dette dulls skinne og bidrar maling for å overholde bedre. Du kan også bruke en sliping svamp hvis du ikke har en orbital sander.

•Sweep avfall fra gulvet og deretter bruke en flytende Flooring vinyl overflaten med en klut. Den flytende Flooring fjerner støv fra sliping, og det fjerner noen leftover glans. Overflaten til å være fri for støv eller det vises på malte gulvet.

•Prime gulvet med en primer. Velg en primer som er laget for vinyl eller linoleum overflater. Bruke en pensel primer rundt utsiden omkrets av rommet. Du kan fortsette å bruke en pensel til å male resten av gulvet, eller du kan bytte til en roller. Tillate primer tørke. Du trenger bare ett lag med primer.

•Paint gulvet med to strøk med maling. Male med en pensel rundt omkretsen av rommet. Du kan fortsette å bruke en pensel til slutt gulvet eller du kan bruke en roller. Tillat første strøk med maling for å tørre over natten. Andre strøk må tørke i minst 24 timer eller i henhold til installasjonsinstruksjonene fra produsenten.

•Apply to tynne strøk med en olje-baserte klarlakk finish. Tillat første strøk tørke i henhold til installasjonsinstruksjonene fra produsenten før andre strøk. Tillate andre strøk tørke for 24 timer før gå på den. Gulvet om overflaten er tørre eller klebrig. Hvis det føles likevel klissete, la det tørke før det ikke lenger føles tørr. På tørketid avhenger hvor mye fuktighet i luften.

Tips og advarsler

  • Åpne dører og vinduer ved trisodium fosfat (TSP), fordi det kan føre til irritasjon.
  • Har tilstrekkelig ventilasjon når oljebasert klarlakk finish.
  • Ikke gå på gulvet med sko eller bare føtter i 2 uker. Dette gir overflaten tid til å kurere.