Hvordan male treet badebukser hvit

April 18

Hvordan male treet badebukser hvit

Barken av trestammer er malt hvit å beskytte yngre trær fra solbrenthet og kan avskrekke insekter kjedelig infestation. Den hvite malingen kan også gjøre det enklere å se hvis Barken av treet blir angrepet av kjedelig insekter. Trær kan males gjennom årene til å gi et enhetlig utseende til en frukthage. Trestammer er ofte malt hvitt for å øke synligheten av et tre når vokser i trafikk trafikkerte områder.

Instruksjoner

•Measure ut og hell 4-5 quarts vann i en 5-gallon bøtte. Tømme en galle av hvit latex maling i bøtte og bland det briskly med en røre pinne til maling og vann er jevnt blandet.

•Plasser en maling screener over en tom bøtte og hell blandet løsningen gjennom silen fjerne alle store maling partikler som kan tette sprededyse av hånden pumpen sprøyta.

•Fjern pumpe apparatet fra håndpumpe sprøyta tanken. Plasser en trakt i tanken og fyll den med maling løsningen. Erstatte pumpen apparatet og skru den på stram.

•Pressurize sprøyta ved å pumpe håndpumpe opp og ned flere ganger. Teste spray trykket ved å klemme utløser håndtaket spray tryllestaven. Justere spray ved å vri slutten av munnstykket til spray er en fin tåke.

•Clear alle skitt og rusk fra bunnen av tømmerstokken to inches ned under bakken overflaten ved hjelp av en hage spade. Spray tømmerstokken sjenerøst fra bunnen av stammen til nederste greiner ved å gå rundt treet og spiral oppover.

Tips og advarsler

  • Bruke en maling roller på trestammer med en høyere porøsitet for å sikre metning og dekning.