Hvordan male suspendert tak

February 27

Hengende tak er ofte installert i hjem å dekke gamle sprakk gips. Som de eldes, de kan bli sotete og flekker, men kan bli forynget med et lag med maling. Den raskeste måten å male hele taket er med en airless maling sprøyta, men dette kan være upraktisk hvis rommet er full av møbler fordi du må flytte eller dekke alt. Det andre alternativet, hvis du har plass, er å løfte ut taket fliser, male dem med en sylinder og installere dem på nytt.

Instruksjoner

Sprøyting en himlingen

•Prepare på rommet ved å fjerne alt mulig, blant annet møbler, kunst arbeid og vindu gulvbelegg. Dekke hva du ikke kan fjerne med plastfolie, og beskytter gulvet med drop kluter.

•Rengjør taket med en fjærkost eller kost fjerne spiderwebs og støv. Prime flekker med flekken-blokkerende primer (en sprayboks er mest praktisk) og la dem tørke etter anvisningen på etiketten.

•Spray taket med to strøk med latex (vannbasert) maling. Påføre første strøk i én retning, arbeider frem og tilbake over taket. Når det har tørket i minst fire timer, kan du bruke andre strøk i motsatt retning. Unngå prøver å male akustisk takplater med en tung strøk. To selv strøk maling vil gi deg en mer ensartet finish.

Rullende himlingsplater

•Fjern taket fliser. Vær forsiktig, som det er lett å bøye og bryte hjørnene. Nummer uregelmessig størrelse flisene du ta ned fra omkretsen så du kan enkelt sette dem opp på rett sted. Bruke permanent markør og skrive inn nummeret på baksiden-vises gjennom latex maling.

•Still flisene opp på din arbeidsbenk og rulle dem med lys, selv strøk av latex maling. Bære dem nøye i kantene til et annet område der de kan tørke. Stole på denne prosessen tar ca to dager, med mindre du har mye plass å sette alle brikkene ut tørr samtidig.

•Rull ett strøk maling på ryggen av flisene og to strøk på frontene. Ikke bekymre deg for maleri kantene; de vil være skjult når du installere dem på nytt.

Maleri rutenettet

•Paint takrutenett mellom fliser maling. Bruk 2-tommers blå malerens tape for å beskytte veggen rundt omkretsen. Roll din valgte maling farge på metall rutenettet med 4 eller 6-tommers trim rull. Du bør kunne rulle Rett opp veggen hvis du har limt den.

•Bruk en liten pensel for hjørner og områder valsen ikke nå. Du kan ha til å male to eller tre strøk på rutenettet, avhengig av fargen du velger. Hopp over dette trinnet hvis rutenettet er i god stand og du ikke tankene fargen.

•Tillat både fliser og rutenettet tørke i minst 8 timer. Være forsiktig med å klø rutenettet slipp brikkene tilbake på plass og fjerne malerens tape.

Tips og advarsler

  • Rullende brikkene på plass er umulig med mindre de er festet til rutenettet, trykket av din roller vil presse dem malplassert.
  • Du er ikke begrenset til hvit maling for taket. Vurdere en farge å utfylle resten av rommet, eller selv faux maleri suspendert taket.
  • Maleri en himlingen vil redusere lyd harddiskspor akustisk kvaliteter, ifølge Armstrong selskapet. Det kan også ugyldiggjøre garantien.