Hvordan måle Stevia til sukker

July 4

Hvordan måle Stevia til sukker

Ifølge Stevia.com er stevia en urt fra Sør-Amerika hvor det har vært brukt i hundrevis av år. Stevia brukes av mange diabetikere og folk på lav-carb dietter som det har ingen kalori verdi og ikke effekten blodsukkeret som sukker. Stevia kan finnes i de fleste dagligvarebutikker og helsekost butikker væske eller pulver. Stevia brukes som sukker erstatning for nesten alt som krever sukker. Å vite hvordan å måle stevia til sukker er gunstig for oppskriftene.

Instruksjoner

•Understand stevia til sukker prosenter. En tsp. pulver eller flytende Stevia tilsvarer en kopp sukker. En SS. er seks dråper flytende stevia og 1/4 tsp. pulverisert Stevia. En tsp. sukker er et snev av pulverisert stevia og to til fire dråper flytende stevia.

•Kontroller målingen er presis måleverktøyene riktig kjøkken. Nivå stevia i måling enheten å sikre nøyaktighet. For flytende stevia, bruke drop med flasken for å måle. Ifølge Stevia.com er stevia 30 ganger så søt som sukker. Hvis du måler 1 kopp stevia for 1 kopp sukker, vil din oppskrift bli for søt.

•Legg stevia oppskrifter krever sukker inkludert cookies, paier, te og kaker. Sikre du bruker ren stevia uten tilsatt ingredienser, som maltodekstrin, for å sikre riktig konverteringer brukes.

Tips og advarsler

  • Stevia ikke brun eller caramelize. Noen bakevarer kanskje ikke se like ved sukker.