Hvordan male sprakk betong for sikkerhet

June 29

Hvordan male sprakk betong for sikkerhet

Du har sikkert sett store sprekker i fortau eller offentlige gangveier sprayet med lyse, noen ganger fluorescerende maling. Dette varsler de bruker banene (turgåere, løpere, syklister, de i rullestol) av den potensielle faren for en ujevn overflate. Det tar ikke mye å fange toe av din sko eller foran et sykkelhjul, noe som resulterer i et stygt fall. Hvis en stor sprekk i betong skjemaer, male det umiddelbart og reparere den så snart som mulig for å sikre at de som bruker overflaten kan gjøre det trygt.

Instruksjoner

•Sweep området rundt sprekk med en sopelime å fjerne rusk. Kontroller at betongen ikke er våt; Hvis det har regnet nylig, vente på området til tørk.

• Rist kan spraymaling noen ganger for å blande innholdet. Fjern lokket fra kan spraymaling, hvis nødvendig. Noen bokser er utformet for å spray gjennom lokket.

•Rett munnstykke (eller lokket) noen inches over en ende av betong sprekk, trykke ned munnstykke (eller lokket) for å frigjøre maling, og følg sprekk til den motsatte enden. At malingen tørke.

•Reapply maling som det bærer av og reparere sprekk så snart som mulig.

Tips og advarsler

  • Fluorescerende farger spraymaling brukes av entreprenører for å merke alt fra gress ville til betong. Det er laget for å tåle varme, kulde, vind, regn og generell oppløsningen av naturlige materialer.
  • Bruke alle maling i spraymaling kan før du plasserer dem i søpla. Har du ikke at mange sprekker i din betong? Gi gjenværende maling til lokale skolen eller kirken bruke på fortau og parkeringsplasser.
  • Satt på sikkerhet eyewear (briller eller briller) og gummi eller arbeid hansker for å beskytte øynene og hendene mot maling.