Hvordan male skap uten penselstrøk

March 12

Hvordan male skap uten penselstrøk

Når du ser penselstrøk på kabinettet ditt-nymalt, setter det virkelig "smerte" i maleri. Penselmerker påvirker utseendet til just-avsluttet maling jobben og de kan hindre en glatt overflate for fremtidige strøk med maling. Skap, heldigvis har vanligvis flyttbare dører. Dette tillater dem å bli malt på et flatt underlag og fører til en glattere overflate. Kjøpe rett maling, forberede din overflaten riktig og bruke riktig maling program teknikker for en finish som vil se så gode som en som har vært brukt med en male sprøyta.

Instruksjoner

•Purchase beste kvalitet primer og maling som du har råd. I en verden av maling får du hva du betaler for. Høykvalitets maling vil ha gode "kroppen" (tykkelse) og utmerket flyt, noe som betyr at det vil "selv level" for å lage en glatt overflate. Unngå hurtigtørkende maling, da dette vil tørke før penselmerker kan glattet eller jevnet. Hvis du vil bruke latex maling, kjøpe bare 100 prosent akryl produkter.

•Purchase en høy kvalitet pensel som ikke mister bust i maling. Bruk riktig pensel for malingen du kjøpt: nylon eller polyester børster for latex maling og naturlig pigger børster for oljebasert maling. Med en pensel bust kortere enn to inches i lengde vil medføre penselmerker.

•Fjern skapdører og alle flyttbare hyller og lå flatt på en sawhorse eller annen støtte. Det er lettere å male en horisontal overflate, som vil føre til en glattere overflate.

•Fjern maskinvare fra kabinettet med en skrutrekker, siden det er vanskelig å bruke en glatt strøk med maling rundt en hengsel eller knott og pensel marks resultere. Hvis du ikke kan fjerne maskinvaren, nøye klippe rundt knott eller hengsel og deretter umiddelbart penselen maling loddrett for å jevne ut alle penselmerker.

•Sand regjering overflaten glatt før primer eller male med 120 - eller 180-korns slipepapir. Dette vil eliminere eventuelle eksisterende penselmerker eller andre feil i den forrige maling jobben. Fjern alltid sliping støv med en fuktig klut eller tack klut.

•Apply primer porøse overflater som vil absorbere maling og tørker raskt, siden dette vil føre til børste merker i maling.

Lysrøret sand primer pelsen med 220-korns slipepapir slik en glatt overflate som gjelder din topplakker. Fjern alltid sliping støv med en fuktig klut eller tack klut.

•Apply maling i lang, glatt slag. Som du er ferdig med et strøk, holde armen flytte og løft penselen. Ikke overarbeid maling eller "touch" flekker som er fortsatt tørke som penselmerker vil resultere. Penselstrøk er også synlig når maling brukes i direkte sollys, varm overflate eller for tynt.

Sørg for at en "våt kant" når maleri av alltid penselen fra en tørr, umalt området tilbake i våt maling. Dette vil opprette en glatt, jevn overflate å male. For å holde en våt kant, må du bruke maling i deler og arbeid raskt. Fullføre en hele dør eller skuff overflaten før du flytter til neste.

• Start og slutt din pensel strøk der ett stykke tre møter en annen. Dette vil hjelpe eliminere penselmerker når maling CAB rammer.

Tips og advarsler

  • Hvis du er forbi punktet av forebygging og penselmerker har tørket allerede, la malingen fullstendig kurere og sand malingen overflaten glatt med 120-korns slipepapir. Bruke en annen strøk med maling, bruker de ovennevnte teknikkene for å begrense penselstrøk.
  • Vurder å bruke olje-basert eller alkyd maling fordi de tørke saktere, gjør det enklere å vedlikeholde en våt kant og retusjere områder av maling.