Hvordan male sement terrasser

May 20

Den store kraft av en betong patio er at det er lett å bygge. Den store ulempen er at det er grå, særpreg og vanlig. Imidlertid kan du enkelt fikse det med et lag med maling. Selv det enkle trinnet for å sette en enkeltfarge på terrassen kan forbedre utseendet på betong uteplass. Du kan selv få kreative og male terrassen med dekorative design, slik som de som etterligner fliser arbeid.

Instruksjoner

•Kontroller terrassen for sprekker eller skade. Hvis det er reparasjoner gjøres, start ved chipping unna overflatene betong som er grov og ville forstyrre en glatt overflate med en hammer og meisel. Bland opp en batch hurtigtørkende lapp betong og bruke den til sprekk eller flenge. Skyv våte betong innom og jevne det ut med sparkel. La det tørre over natten.

•Rengjør opp terrassen. Feie av alle rusk og tørke bort alle skitt. Tillate våt terrassen tørke i noen timer.

•Apply primer på terrassen med en pensel eller maling roller. Valsen er lurt hvis du male et stort område i én farge, og du kan selv hoppe maling panorere og hell primer på betong i så fall. Bruk pensel for fine arbeide, som maleri design eller nærtagende områder som der terrassen møter veggene i huset. Tillate primer tørke i minst 8 timer.

•Paint terrassen. Bruke to til tre lag med maling med roller eller pensel, akkurat som du gjorde med primer. Tillat minst åtte timer tørke mellom maling.

Tips og advarsler

  • Et knep for å lage dekorative motiver på betong patio er å måle og markere områder med maskeringstape. Du kan opprette selv, flis-lignende rutenett og male dem i skiftende farger. Et annet alternativ er å trekke ujevn design og opprette en skifer-aktig utseende. Når du trekker opp av maskeringstape på slutten av jobben, må betong-grå kanaler mellom din malt, fargede blokker.
  • Kontroller at du har valgt utvendig primer maling som er vurdert for mur eller betong for denne maling jobb. Hvis det ikke si "ytre" og "mur" eller "konkrete" eller begge, vil maling løsner og bære bort år tidligere.