Hvordan male sedertre

September 3

Hvordan male sedertre

Et robust og stabil tre, sedertres bruksområder hus fasader og møbler. Sedertre er vanntett gjør det mindre utsatt for tørr råte. En 100 prosent akrylmaling er best egnet for cedar og kan brukes ved sprøyting, børsting eller ruller på veden. Forberede tre før maling. Bruk av vann frastøtende og primer holde maling blekner på sedertre i mange år. Bruke maling og vannavstøtende til cedar under gunstige værforhold, når regn er prognosen, for å holde luftfuktigheten på et minimum.

Instruksjoner

•Apply ett strøk av vannavstøtende til sedertre. Dyppe en pensel eller rull i vannavstøtende løsningen og spredt over cedar. Tillate vannavstøtende tørke helt før primer.

•Apply en flekk-blokk primer cedar. Pensel på tre, som dekker hele området. Primer gir grunnlag for maling. Tillate primer tørke før maling tre.

•Fyll maling i paint panorere og gjelder pensel eller rull. Maling cedar, dekker alle tre med maling. At malingen tørke og deretter avgjøre om du trenger en andre strøk. Påfør et andre lag etter første strøk har tørket riktig.

Tips og advarsler

  • Tillat ekstra tørketid under fuktige eller vått vær.