Hvordan måle Sagging gulv

November 29

Hvordan måle Sagging gulv

En sagging etasje er en plage. De lave punktene på gulvet en tripping fare, Skråstill møbler og Opprett en pulssone søl. Hvis du mistenker at det er en sag i gulvet, vil forsiktig måling fortelle deg nøyaktig hvor sag er og hvor dypt det går. Jo raskere måle du sagging gulv bedre. Dukkert i gulvet kan være brudd på lokale bygningen koden.

Instruksjoner

•Walk rundt i rommet for å bestemme den grove området av sag. Merk fall i gulvet som gjør at du føler deg som om du går nedover deretter oppoverbakke igjen. Eller rulle en marmor eller pennen rundt og ser for akselerasjon.

•Still en laser nivå på noen bøker på et nivå område på gulvet ved siden sag. Ideelt skal hvilket laser strålen sitte et par inches av gulvet.

•Drei laser nivået slik at strålen prosjekter i midten av oppfattet sag.

•Measure dybden, tommer, avstanden fra gulvet til bjelken på flere punkter langs strålen. Registrere den største avstanden. Sikre du har det laveste punktet på sag, endre strålen retning litt og måle andre steder av sag. Største målet er en nøyaktig gjengivelse av sag på gulvet.

•Calculate sag. Ifølge eksperter på konstruksjon beregning er maksimale gulvet sag for de fleste byggforskrifter L/240. "L" står for lengden på bjelkene i rommet i tommer. Hvis bjelkene i rommet er 18 fot lang, er maksimale tillatte sag 216 tommer delt 240 eller 0,9 tommer. Hvis du ikke vet hvor bjelkene i gulvet, eller hvis du tror sag er betydelig høyere enn den koden, kan du kontakte en profesjonell entreprenør.