Hvordan male Rusty jern

May 29

Hvordan male Rusty jern

Når iron går gjennom oksidasjonsprosessen, kan det rust over tid. Før du kan male rusten jern, må du først fjerne rust fra jern overflaten. Prosessen med å fjerne rust fra overflaten kommer an på hvor stor av en overflate du maler. For eksempel hvis du skal male en jern gjerde som går rundt hele eiendommen, er sandblåsing den beste måten å fjerne rust. Hvis det er en mindre området eller objektet, kan du bruke sandpapir til sand varen manuelt.

Instruksjoner

•Fjern rust fra jern overflaten. Sand ned eller sandblåse iron materialet til alle rust flak og rusk er borte fra overflaten. Rust fargen kan fremdeles vises på overflaten, men du kan stryke dette med en klut. Hvis det ikke tørke bort, deretter fortsette å sand eller sandblåse jern til alle rust er fjernet.

•Vaskestasjonen tømmes jern overflaten med vann og såpe å fjerne alle fett, skitt eller andre rusk fra overflaten. En dish såpe eller et vaskemiddel med en degreasing agent fungerer best å fjerne alle olje eller fett rester. Skyll såpe av overflaten helt med vann.

•Dry området av med en klut eller tillate jern stykket til luft tørr.

•Spray jern med en primer med en rust-forebyggende substans. Dette bidrar til å forhindre at jern bli oksidert og rustne i fremtiden.

•Tillat primer tørke helt.

•Paint iron materialet med maling farge av ditt valg. Du skal male elementet for hånd for å fullt pels jern. Legge til en eller to strøk med maling til jern overflaten, i henhold til instruksjonene på maling kan.

Tips og advarsler

  • Bruk spraymaling til primer på jern overflaten, kan du også male primer på hånd med primer i en maling kan og en maling pensel. Maling primer på hånd hjelper primer bedre få i hull, kriker og sprekker av metall materiale. Dette gjelder særlig når den jern er små som en jern-figur eller jern er utsatt for eksterne elementer, som i tilfelle av en jern gjerde.