Hvordan måle Pool kjemikalier

December 5

Hvordan måle Pool kjemikalier

Svømmebasseng må vedlikeholdes regelmessig slik renhet og sikkerhet for alle som trinnene i bassenget. Mens riktig installasjon og rusk fjerning er viktig, må du vite volumet av vann bassenget inneholder og riktig velge, måle og legge til kjemikalier i vannet for å sikre bassenget brukernes sikkerhet.

Instruksjoner

•Purchase konsekvent samme type kjemikalier til bassenget. Enten du bruker klor, brom, baquacil, salt eller andre mineraler, holde seg til din vedlikeholdsplan. Pool kjemikalier kan ikke blandes og matchet, så hvis du er misfornøyd med kjemikalier du har brukt, er det sannsynlig at du må tømme og fylle bassenget før noe annet.

Finne volumet av vann i bassenget. Dette bør være tilgjengelig i brukerhåndboken som fulgte med bassenget. Hvis du finner denne informasjonen, kan du imidlertid måler bassengets og sette dem inn i en pool volum kalkulator. Dette er viktig informasjon, fordi alle kjemiske mål skal baseres på mengden vann som kjemikaliene er lagt til.

•Les instruksjonene på hver bassenget kjemiske nøye før måling. Alle kjemikalier har forskjellige produsentens instruksjoner og ulike krav til håndtering. Noen kjemikalier er mer farlig enn andre og bør behandles med større forsiktighet.

•Bruk en metall eller plast scoop fjerne riktig mengde kjemikalier fra beholderen. Bruk aldri et tre scoop. Kontroller at scoop er helt tørr og ren av alle andre kjemikalier. Husk at blande to forskjellige kjemikalier eller en kjemisk med væsken kan føre til en farlig reaksjon.

•Fyll øses kjemiske inn pool vann. Aldri legge vann til kjemiske før du setter det i bassenget. Vent, i henhold til instruksjonene av bassenget og kjemikalier produsenter, for oppløsning og distribusjon av kjemikalier, og deretter ta målinger før slik at alle i bassenget. En sikker pH nivå lesing er mellom 7.4 og 7.6, mens en trygg alkalitet er mellom 100 og 150 deler per million.

Tips og advarsler

  • Legg på hansker håndtering pool kjemikalier for å unngå direkte kontakt mellom kjemikalier og huden.
  • Ikke la en beholder med pool kjemikalier åpen eller uovervåket. Store kjemikalier i et sted som er utenfor rekkevidde for barn og kjæledyr.