Hvordan male Metal overflaten med skum rullene

September 30

Metall er glatt, er det en av de enkleste overflatene å male. Skum rullene ble utformet for å sømløst male glatte flater, noe som gjør dem til et perfekt verktøy for metalloverflater. Selv om metallflater og skum rullene er naturlig partnere, vil maling over metal uten riktig å forberede overflaten forårsake din maling jobb å skalle og Skrell. Følg denne fremgangsmåten for en idiotsikker metode for å male en metalloverflate med skum rull.

Instruksjoner

•Bruk en svamp fuktet med mildt vaskemiddel og vann, tørk overflaten males og la det tørke. En ren overflate kan malingen til å overholde riktig.

•Rull en ren skummet roller i metall primer, og dekker hele overflaten skal males med primer. Tillate primer tørke ordentlig. Sjekk produsentens instruksjoner på primer kan for tørketid. For de fleste primere er det omtrent en time.

•Rull ny skummet roller i ønsket maling. Gjelde i veggen med en opp bevegelse i ett hjørne av rommet og jobbe deg over hver vegg til hele overflaten er dekket. La tørke i minst 24 timer før du berører.

Tips og advarsler

  • For best resultat, velge en hvit, høy tetthet skum-gummi i stedet for en billig versjon laget med lav kvalitet skum. Direkte rom fans på veggene å tørke raskere. Legge til et annet lag med maling på veggene vil øke levetiden til maling jobb. Flere lag med maling bør legges bare etter de første lagene har tørket grundig
  • Aldri maling i et lukket rom uten tilstrekkelig ventilasjon.