Hvordan male mellom veggen & taket

September 18

Maling jobber kan være en utfordring, og få en pen, rett linje kan være svært prøver. Klargjøre et rom for maling før maling slik at det er minimal avbrytelser når maleri begynner. Veggtepper bør være fjernet eller dekket med en dråpe klut før maling. Møbler skal trekkes fra murene å sette opp en stige en rask prosess.

Instruksjoner

•Trykk malerens tape fast på veggen eller i tak som du vil beskytte. Kontroller at kantene ikke har hull som kan tillate maling å lekke under. Malerens tape fungerer ikke på strukturert utførelser.

•Apply maling et skum pensel med konisk kant. Forsiktig satt konisk kanten av penselen i hjørnet og bruk kort slag for å bruke maling. Dette kan gjøres på veggen eller i taket. Disse børster rydde opp veldig raskt, og fordi de er billige, du har muligheten til å kaste dem etter benytter dem. Skum børster er ikke anbefalt for strukturert tak.

•Paint med en konisk pensel en moderat mengde maling. Bruke korte strøk maling. En pensel kan brukes til å male en strukturert overflate.

•Lay en flat-stil applikator med ruller (se bilde) inn i maling og anvende den til veggen eller i taket. Rullene holde det bare riktig avstand fra veggen eller i taket at du ikke vil malt. Hvis maling blir på rullene, tørk den av med en fuktig svamp eller klut. Du kan kjøpe dette produktet, eller en lignende en der malingen selges. Det er ikke anbefalt for strukturerte overflater.

Tips og advarsler

  • Maling veggen eller tak ca 2 inches fra hjørnet. Bruke en maling roller for å fullføre Male vegger eller tak.