Hvordan male Masonite vegger

July 13

Hvordan male Masonite vegger

Masonite ble oppfunnet i 1924 av William H. Mason. Masonite er den opprinnelige hardboard. Hardboard er laget av tre fiber inndelt i løpet av produksjonsprosessen i sine grunnleggende komponenter: cellulose og lignin. Lignin er naturlig "lim" som holder tre sammen. Det er tre konstruksjon prosesser -, våte-tørre og - men alle føre en hardboard laget av cellulose fibre limt sammen av lignin. Paintability Masonite eller hardboard, varierer etter produsent og produksjonsprosess selv om hardboard panelene i samme klasse. Maleri Masonite krever bruk av grunnleggende maleteknikker for en langvarig finish.

Instruksjoner

•Spread drop kluter over gulv og møbler. Tape rundt ytterkant Masonite veggen og taket med maler tape. Også bruke maler tape rundt alle elementer som lysarmaturer og baseboards som ikke skal males.

•Scrape og sand noen peeling maling eller skadede områder på en tidligere malte Masonite vegg. Det er ikke nødvendig å sand uferdige overflater med mindre Masonite har solen eller vann skade.

•Fyll spiker hull og små skadede områder med caulk eller sparkelet lime. La caulk tørke før grunning og maling veggen.

•Rull et lag med vannavstøtende konserveringsmiddel over uferdige Masonite. Bruk en pensel i hjørnene og langs kantene. Hvis Masonite ikke er installert på veggene, bruke konserveringsmiddel på alle kanter. Tillate konserveringsmiddel tørke i henhold til retningslinjene fra produsenten.

•Apply to lag med primer Masonite veggen, slik at tørketid mellom lag per retningslinjene fra produsenten. Bruk en roller laget for en glatte flater. Retusjere rundt kantene med en pensel.

•Rull et lag med en god kvalitet latex maling over hele veggen. At malingen tørke, og deretter legge til en andre strøk.