Hvordan male makrell striper

June 27

Hvordan male makrell striper

Makrell er spillet saltvannsfisk som bor kysten langs den amerikanske østkysten fra Canada til North Carolina. Svært søkte av sportsfiskere, kan makrell identifiseres ved sin farge og stripene på ryggen. Mindre makrell kan være et velsmakende måltid for større spill fisk, og derfor noen fiskere vil opprette lokker som ligner små makrell. Maleri en lure å ligne en makrell innebærer gjengi striper av fisken å formidle realisme.

Instruksjoner

•Velg en lang sveiv agn kropp som ligner i form til en makrell. Vurder å bruke en grunne dykking ørekyte kropp som en base som makrell strimler skal males.

•Apply et lag med sealer hvis arbeider med en tre lokke. Bruke et tynt og selv lag med flytende sealer å lure kroppen eller bruke jevnt med en sprayboks basert på typen sealer brukes. Tillate sealer til helt tørt før du fortsetter.

•Paint makrell lokke kroppen med en primer. Bruke primer jevnt slik den strøk hele overflaten av lokke. Bruke en flat hobby pensel bruke primer og la det tørre grundig før maling.

•Apply emalje maling over primer på makrell lure. Begynne med lysere farger som sølv og legge lag av farger, inkludert grønt, gult og svart å imitere en makrell fisk. Lag fargene med sølv på nedre halvdel av lure overgang til gul, grønn og deretter en svart tilbake. Lar hvert lag med maling tørke ordentlig før du legger til en annen farge for å hindre fargeutfall.

•Legg svarte striper på baksiden av makrell lokke kroppen med en detalj hobby pensel. Starte nær fronten av lure kroppen og arbeid mot halen. Finne midten av linjen på siden av lokke og male en svart stripe til svart på ryggen og til midten av linjen på motsatt side. Space strimler jevnt langs lokke.

•Tillat malt lokke tørke grundig over natten i et varmt og tørt sted. Fullfør stripete makrell lokke ved å bruke en klarlakk spray.