Hvordan male husets taket

December 1

Maleri tak kan virke som en outlandish ideen til de som ikke vet verdien som skal oppnås. Bare forklart, taket belegg gjort for å gjenspeile solstrålene. Lys farget tak kan lagre så mye som 50 prosent i energikostnader. Kjøligere tak betyr lavere totale temperaturer i ditt hjem.

Alle tak laget av mørke materialer varmes opp i løpet av dagen og kjøles ned om natten. Reflekterende tak maling reflekterer solstrålene og holder taket ditt kjøligere, forlenge levetiden på taket ditt som en ekstra bonus. Noen taket kan males og nytte reflekterende tak belegg.

Instruksjoner

•Mix 16 ounces av blekemiddel og 2 ounces av flytende rengjøringsmiddel til en gallon av vann til en vask løsning. Unngå såper som inneholder olje. Makt-vask taket for å fjerne skitt og rusk som kan forstyrre søknadsprosessen. Taket maling bør brukes på en ren, tørr tak for best resultat. I tilfeller der dew er høy eller regn forventet, kan du bruke taket belegg i en tid der risikoen for vannskader er minimert.

•Mix det reflekterende belegget, eller maling, grundig i fem minutter. Når blander, følg produsentens instruksjoner.

•Fyll taket belegget i en maling skuff og bruke den med en nap-roller. Start på kanten av taket og maling til mønet. Maling hver passering i samme retning, overlappende kantene av 2 inches. Maling fargede flekker først å tillate kjøligere tørking forhold.

•Apply maling jevnt slik at taktekking materialet under ikke kan ses. Bruk alle maling i paint skuffen og vask det og maling rullene mellom maleri økter.

•Examine taket for fuktighet. Bruke andre taket belegget på samme måte som den først, arbeider i motsatt retning. Bruke taket belegget på denne måten skaper en lekkasjefri bånd.