Hvordan måle House Windows

August 5

Nøyaktige målinger for huset vinduer gir grunnlaget for å velge nyanser, gardiner, gardiner og andre vinduet behandlinger. Ifølge University of Floridas nettsted kutt isolerende windows ved å bruke nyanser og andre vindusbehandling oppvarming og kjøling kostnader. For å spare energi og forbedre verdien og hjemmeinnredningen, starte alle vindu prosjekter ved å nøye målinger. Ved å følge noen grunnleggende retningslinjer, kan noen master huset vindu måling.

Instruksjoner

Inne Mount vinduet målinger

•Measure for i mount nyanser, blinds eller gardiner ved å utvide målebåndet på innsiden av vindusramme fra en side av vinduet i motsatt side. "Innsiden mount" er betegnelsen for vindusbehandling som installerer i vinduskarmen. Gardiner hang på en trekkstangen---en gardin stang med våren som holder seg innenfor et vindusrammen uten maskinvare---er et eksempel på en innvendig montere vinduet behandling.

•Kontroller at begge ender av målebånd berøre innsiden av vinduskarmen. Måle vinduet lengde fra innsiden toppen av rammen på innsiden bunnen av rammen, holder båndet i vinduet ramme.

•Ta huset vindu måling to ganger og skrive det ned til innen 1/8-tommers.

Utenfor Mount vinduet målinger

•Measure for utenfor mount vinduet behandlinger ved å utvide målebånds slutten på ytterkanten av molding eller noen andre dekorativ ramme som grenser til vinduet. Utvide målebåndet på ytterkanten av molding eller ramme på motsatt side av vinduet. "Utenfor mount" refererer til vinduet behandling installert utenfor interiøret på vinduskarmen. Utenfor montering inkluderer gardiner, gardiner på stenger som stikker ut fra veggen, gardiner hang på polakkene og blinde eller nyanser som dekker hele vinduet, inkludert deler av rammen - i stedet for bare glasset i vinduskarmen.

•Measure lengden ved å trekke enden av målebånd på den øverste kanten på vinduskarmen eller på en eksisterende gardin stang for vindu behandling. For eksempel for en gardin stang som allerede er på plass, sette slutten av målebånd øverst i gardin stang og utvide den til ønsket lengde av vinduet behandling. Utenfor ende mount blinds og persienner ofte på vinduskarmen eller nederst på vinduskarmen. Gardiner kan utvide til vinduskarmen, bunnen av huset vinduskarmen, på gulvet eller halvveis mellom gulvet og bunnen av vinduskarmen.

•Measure to ganger og Merk målinger.

Tips og advarsler

  • I mount kan målinger brukes til å beskrive størrelsen på vinduet.
  • Bruk et kraftig målebånd. Spinkel tape tiltak ofte bøye og er vanskelig å holde på plass for indirekte målinger.