Hvordan male gjerde med en elektrostatisk malingssprøyte

December 20

Hvordan male gjerde med en elektrostatisk malingssprøyte

Elektrostatiske maling sprøyter sikre en selv strøk med maling på mest overflatene med halv tid og innsats brukes av manuell pensel eller rull maleri. Dessuten sprøyter er miljøvennlig ved å redusere overspray og sprette tilbake samtidig redusere flyktige organiske sammensatte utslipp til atmosfæren. Selv om det krever litt investering å kjøpe en spray pistol, vil det gi langsiktig effektivitet, spesielt for hyppige maler.

Instruksjoner

•Dekk området. Selv om maleri en utendørs gjerde, dekk den omkringliggende områder med drop kluter, og dekker blomsterbed, biler og strukturelle områder med plast tarps. Elektrostatiske spray fortsatt arbeider med luft, og derfor maling kan flyte i omkringliggende områder. Ikke spray male på en vindfull dag.

•Bruk verneklær som briller, masker og beskyttende klær å beskytte mot flekker og fra inhaling maling.

•Rengjør overflaten av gjerdet så det er fri for smuss og rusk. Fylle i noen hull med tre kitt. Sand ned noen ujevnheter med grovt sandpapir.

•Hold din avstand fra sprøyta. Det er lurt å holde en til åtte inches fra overflaten for å maksimere kontroll.

•Lære strøkene. Når du maler et stakittgjerde, hold sprøyta i loddrett vinkel og dekker området med et enkelt pennestrøk. Holde lengden på hvert strøk å tre føtter. Sprøyting skrått vil dekke hullene mellom koblingene. Husk å spray den andre siden med den vertikale vinkelen. For gjerder med hull, spray vinkelrett eller rett på overflaten. Bruke loddrette og vannrette streker. For større områder, bruk vannrette streker, og høyere områder bruke loddrette streker. Dette vil holde strøkene i tre feet merke for jevnere maleri og mindre overlappende.

•Let gjerdet tørr for en 24 timer.

Tips og advarsler

  • Tynne maling med vann og avløp med sil i spray pistol for å forhindre klumper i pistolen og mer selv frakker.