Hvordan male galvanisert metall tak med Sherwin Williams

April 13

Galvanisert metall er et metall som behandles med varme sink som er utformet for å beskytte taket fra delene. Ofte er disse takene malt med en bestemt type maling for bruk på galvanisert metall. Når den malingen begynner å skrelle og må males, kan du bruke riktig primer og akryl dekkhårene maling produsert av Sherwin Williams. Før du kan male taket, må du få den klar males.

Instruksjoner

•Kontroller taket og observere tilstanden av malingen på taket. Hvis malingen er i dårlig form og peeling av, bruk en strøm skive for å fjerne resten av maling. Taket må være fri for alle gamle maling før du begynner å male det. Når taket er rent, la den tørke før primer pelsen.

•Apply et lag med Sherwin Williams galvanisert metall primer med enten spray pistol, roller eller pensel. Kontroller at primeren brukes i jevne. Tillate primer tørke grundig før top coat. Hvor mye varme og fuktighet i luften vil påvirke hvor lang tid det tar for primer tørke.

•Map ut hvor du vil male taket. Starter i morgen hvis mulig, og starter på siden av taket som fortsatt er i skyggen. Begynner i øverste venstre hjørne på den siden av taket og male det i deler på den øvre kanten av taket til høyre. Deretter tilbake til venstre og og male en annen inndeling. Gjenta denne prosessen til den ene siden av taket er malt. Flytte til den andre siden av taket og starte på nytt i øvre venstre hjørne og følger samme mønster.

•Apply en frakk Sherwin Williams akryl-basert maling som er utviklet for å fungere med galvanisert metall primer grunning du nettopp brukte. Bruk en rull, sprøyta eller pensel og bruke maling i jevne før hele taket er malt. Tillat første strøk tørke og et andre lag for full, rik farge.