Hvordan måle for utvendig skodder

November 8

Hvordan måle for utvendig skodder

Ønsker å Gran opp ditt hjem eksteriør? Skodder er en flott måte å legge karakter og farge til hjemmet ditt. Skodder kommer i ulike lengder og bredder og er vanligvis allerede malt slik at du kan velge fargen du. Noen skodder er rent dekorative, men andre er funksjonelle og tett over vinduet. Ta en kjøretur gjennom nabolaget å få ideer til hva stiler du liker. Sikre skoddene du passer ordentlig, kan du følge noen få grunnleggende trinn for å måle din Vinduer. Plukke ut av lukkeren du skal bare vanskelig del.

Instruksjoner

•For vindusskodder at tett over Vinduer, måle bredden på vinduet fra venstre til høyre; mål fra ytterkantene på vinduskarmen eller trimme. Alltid mål på tvers av vinduet på tre steder; ca 6 inches ned fra toppen av vinduskarmen, i midten, og ca 6 inches opp fra bunnen av vinduskarmen. Ta den største av de tre målene for bredden. Bredden på hver lukkeren må være halvparten av størrelsen på vinduet. For eksempel hvis vinduet er 60 inches bredt, må hver lukkeren være 30 inches bredt; Dette gjør skoddene til dekker vinduet når lukket.

•Measure høyden på vinduet fra topp til bunn; mål fra den øvre kanten på vinduskarmen eller trimme nederst på vinduskarmen. Ta tre mål; fra topp til bunn ca 6 inches i fra venstre side i vindusramme, ned i midten og ca 6 inches i fra retten. Bruk den største av de tre målene for høyde. Skodder som lukkes over et vindu bør være samme høyde som vinduskarmen så når de lukkes de ikke overlapper enten øverst eller nederst. Hvis det er en vinduskarmen, skal nederst skoddene selv med toppen av terskel.

•Skriv målene i tommer. Alltid sette bredden først og høyden siste. Måle hvert vindu selv om de synes å ha samme størrelse.

•For dekorative vindusskodder som gjør ikke åpne og lukke, du ville nød å mål din Vinduer høyde, som i trinn 2. Disse skodder, men kan være lengre enn vinduskarmen hvis ønskelig. Siden de ikke lukker over vinduet, kan de være noen bredde du liker.

Tips og advarsler

  • Bruk et metallbånd for nøyaktige målinger. Rundt hver måling til den nærmeste 1/8 tommen. Rund for bredde og runde opp for høyden.