Hvordan måle for Inground Vinyl svømmebasseng Liners

December 17

Hvordan måle for Inground Vinyl svømmebasseng Liners

En fin forfriskende dukkert i det kjølige vannet i en inground basseng er enveis mange huseiere slå varmen når sommer temperaturene begynner å stige. Til tross for moro bassenger, er de ikke uten nødvendig vedlikehold. En slik sak er duken som holder vannet i bassenget og gir noen grad av isolasjon. Måle nøyaktig for en erstatning liner vil sikre din glede av bassenget.

Instruksjoner

•Drain pool helt av vann. Stå på en av de korte sidene av bassenget og nå et målebånd over bassenget til den andre siden (du kan trenge hjelp med kø målebåndet på den andre siden). Døyt ned det resulterende tallet å bestemme lengden på bassenget. Stå på en av langsiden på bassenget, mål over og notere hvor fastsette bredden.

•Multiply lengde og bredde sammen for å finne areal på bassenget - et tall som tilsvarer dimensjonene på duken. For å fastsette behov av duken, stå i bunnen av Tom bassenget, over avløp og mål fra avløpet til lip over en av sidene av bassenget.

•Ta opp arealet og dybde og gi disse tallene til din lokale svømmebassenget forsyning selskap. De vil kunne enkeltark en rutebåt til dine spesifikasjoner og installere det nye skipet med spesialisert utstyr, vanligvis innen et par timer.