Hvordan måle for en Undermount vasken Pre kuttet granitt

June 3

Erstatte en vask eller installere en ny vask på en pre-cut granitt countertop krever riktig mål å sikre at du kjøper riktig størrelse. Måling for et undermount vask gir deg også informasjon nødvendig når finne hvilken avsløre du ønsker for vasken. Noen huseiere vil synke hylle å vise litt mens andre foretrekker å ha sider av vasken flush med åpningen. Få de riktige målene sikrer også at du har god plass for kjøkkenvasken tappekran også.

Instruksjoner

•Gå under vasken og måle lengden på baksiden av vasken hull nærmest den omvendte skråstreken med et målebånd. Registrer målingen. Måle foran vask hullet og registrere som måling. Målingene skal være like. Hvis man er mindre enn den andre, bruke mindre målingen som lengden.

•Measure hver av sidene på samme måte og ta målinger. Dette er bredde målingen. Målingene skal være like. Hvis man er litt mindre, bruke det som bredden.

•Plasser slutten av målebånd på fronten av vasken åpning og mål på innsiden foran på kabinettet. Dette målet er nødvendig når du ser på vasker med forskjellige avslører. Avslører er hvor mye av vask flensen viser fra vask hullet. For eksempel hvis du ønsker en null avdekke og du har 3 inches mellom vask hull og foran skapet, se etter vasker med en 2-tommers maksimal flens.

•Gå til toppen av benken og mål fra baksiden av vasken åpning til på benken. Dette er nødvendig når typen tappekran du trenger. Mange pre-cut granitt har separate hull for kranen. Telle antall hull å sikre at du kjøper en armatur som dekker alle hull.

Tips og advarsler

  • Hvis avløp er installert, mål fra toppen av p-trap nederst på benken. Dette er en dyp måling og noen ganger er verdifullt å ha hvis du ønsker å kjøpe en dyp vask.