Hvordan male Faux Brostein på en terrasse

August 2

Ensformig betong patio kan forvandles til en forlokkende mesterverk av farge, kontrast og kunst når du Gran det opp med mur eller betong maling. Vi snakker ikke om å ta en ho-hum nyanse av grå og slathering det på betongen. nei. Vi snakker om hvordan å male faux Brostein på en terrasse. Kontrastfarge rundt Brostein blir betongens opprinnelige nyanse, så ha det gøy med nesten alle farge du kan trylle frem eller bruke en rekke flere. Noen forsyninger, lengre tørketid og flere trinn er alt du trenger å male faux Brostein på en terrasse.

Instruksjoner

•Sweep og rense området skal males. Gjøre en generell sveip med en industriell kost og rense området med en slange. Skrape alle caked på, bakt på eller crudded opp skitt, tyggegummi og annet rusk med et barberblad. Bruke et gulv renere og mopp for noen spesielt sotete områder. Skyll rent igjen til vannet går klart. La tørke grundig.

•Apply mur sealer. Bruker en berg, bruke en enkelt, selv strøk av mur sealer på terrassen. Pass på å få rundt kantene og mellom sprekker hvis du planlegger å bruke maling mellom sprekker. Mur selfangere er også konkrete selfangere og sikre malingen vil holde. Ellers kan det skrelle rett av betong, spesielt betong som er ute i elementene.

•Let sealer tørr åtte timer og feie terrassen igjen. Etter to timer vil du kunne gå på det eller har hunder kjører over det, men det vil være noe gummy å ta. Etter tørking tiden feie terrassen igjen å fjerne alle blader, hunden labb utskrifter og andre ting som kan ha samlet seg på terrassen og prøvde å holde seg til sealer.

•Bruk maleren maske tape å kartlegge konturene av din Brostein. Ta en stripe tape på et tidspunkt, å gjøre en disposisjon for din Brostein. Maleren maskeringstape, solgt i maling midtgangen i maskinvare og hjem butikker, er mer slitesterk for maling og stikker bedre enn vanlig maskeringstape. Den blå utvalget har vist seg for å være en kvalitet tape som fungerer godt for dette prosjektet. Beholde påføring strimler av tape til din Brostein er beskrevet over hele terrassen. Bruk et barberblad for å klippe kantene på båndet så de la rene linjer. Ta en ren roller og rulle over alle tape sørge for det er sikkert teipet til betongen.

•Paint betong. Påfør et tynt lag, alt i én retning, over hele terrassen. Det er OK hvis noen av betongen fremdeles viser gjennom i små områder, som du vil bruke en andre strøk. Kontroller at begge strøk er jevnt fordelt med ingen store globs av maling som er utsatt for skalle av.

•Tillat tørke i to timer og et andre lag. Bruke en andre, tynne strøk med maling, denne gangen kryss i motsatt retning som du malt i utgangspunktet.

• Vent minst to timer, mer Hvis betongen er i direkte sol eller det er særlig varmt, så nøye trekke av båndet. Hvis malingen begynner å komme opp med tape, tillate en lenger tørketiden og ta opp alle trakk av maling med en liten børste.

Tips og advarsler

  • Har tålmodighet. Denne maling jobb kan vare i årevis hvis gjort riktig. Hvis det ikke gjøres riktig, kan du finne deg selv å gjøre retusjering nesten umiddelbart.
  • Sjekk værmeldingen. Hele prosjektet er best ferdig uten noen regn.
  • Sort maling ser påfallende fantastisk i dette mønsteret på terrassen, men glem ikke sort maling vil også bli broiling varme, absorberer mer varme enn de lysere fargene, etter en ettermiddag i solen. Au.