Hvordan måle et areal i kvadratmeter

September 28

Hvordan måle et areal i kvadratmeter

Hvis du planlegger en landskapsarbeid prosjektet eller hjem prosjekt som installere gulv, må du først vite størrelsen på området som du vil arbeide med. En kvadratmeter er en metrisk måling av området. Mens noen mennesker er mer kjent med kvadratmeter, kan noen produsenter pakke sine materialer i kvadratmeter i stedet for kvadrat. I dette tilfellet ville du trenger å vite hvor mye kvadratmeter du har for å kjøpe riktig mengde materiale.

Instruksjoner

•Hvis området involvert i prosjektet er firkantet eller en rektangulær, måle lengden og bredden på området, bruker en metrisk målebånd eller en meter pinne.

•Multiply lengde, i meter, ganger bredden, i meter. Som vil gi deg området firkantet eller rektangulær i kvadratmeter.

•Hvis området involvert er ikke kvadratiske eller rektangulære, skisse området å skalere på et stykke millimeterpapir. Du kan kontrollere at det er å skala ved at hver avdeling i rutenettet lik et visst antall meter.

•Break opp skisse til rektangler, firkanter, trekanter og selv sirkler, om nødvendig.

•Apply de aktuelle meter-baserte formlene til hver figur i diagrammet til å bestemme området av hver figur i kvadratmeter. Multiplisere lengde ganger bredden for kvadrater og rektangler. Multipliser base ganger høyden og dele med to for trekanter. Mål fra midten av en sirkel til ytre kanten å finne radius; deretter multiplisere radius ganger selv og multipliserer det tallet med 3.14, som er "pi."

•Legg områdene hver figur for å finne kvadratmeter av hele området.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har en metrisk målebånd eller meter pinne, kan du måle området i føttene. Deretter konvertere kvadrat foten til kvadratmeter ved å multiplisere kvadratmeter med 0.09294.