Hvordan måle effektiviteten av vaskemiddel

February 28

Hvordan måle effektiviteten av vaskemiddel

Å vite hvilke vaskemiddel er rett for klær og hvilke du tror fungerer best er en prosess med prøving og feiling. Det er en måte å måle effektiviteten av vaskemiddel velger og se hvilke vaskemiddel faktisk renser klær til standarder. Når du har testet vaskemidler, kan du velge en som ga best resultat for alle tøyet behov.

Instruksjoner

•Velg skitne par sokker du allerede trenger å vaske og dele parene i to hauger, skille parene så rett sokken går i en haug, og den venstre sokken i en annen.

•Opprett skitne par, hvis ønskelig, vandre rundt i dem på gress og gjørme, skitt eller dabbing dem med ketchup, kaffe, sennep eller vin. Tillate eventuelle væsker du lagt til tørk. Sortere disse forsettlig skitne parene i to bunke fra trinn 1.

•Vaskestasjonen tømmes en av peler sokker med en vaskemiddel, etter nøyaktige instruksjoner på emballasjen. At belastningen kjøre og deretter legge til tørketrommelen.

•Vaskestasjonen tømmes andre haugen sokker med et annerledes vaskemiddel henhold til sine instruksjoner. La denne belastningen kjøre med samme beløp og temperaturen i vannet. Tørr som du gjorde med den første haugen.

•Sort sokkene fra den første haugen i én rad på en tabell eller Rengjør gulvet. Andre belastningen slags sokker på tabellen eller gulvet i andre rad, med hver sokk plassert under kampen for sin opprinnelige par.

•Sammenligne par sokker å se hvilken rad, toppen eller bunnen, synes å være renset eller mer flekken behandlet enn den andre. Bruk vaskemiddel som var mest effektiv for fremtidige laster med Klesvask, eller sett den mot en ukjent vaskemiddel og gjenta prosessen om en annen vaskemiddel er enda mer effektiv.

Tips og advarsler

  • Eksempler på vaskemidler er ofte gitt bort gratis ved å kontakte produsenten. Har eksempler vil tillate deg å teste flere vaskemidler uten å bruke penger på et produkt som ikke fungerer godt for deg.
  • Når du har valgt et vaskemiddel, vaske en skjorte tilhører hvert familiemedlem i vaskemiddel og har vedkommende ha det for en dag å sikre er ingen allergisk mot den nye vaskemiddel.