Hvordan male design på vindu skjermene

August 10

Hvordan male design på vindu skjermene

Med snaut mengden maling og lett trykk, kan du slå din vindu skjermene til kunstverk. Denne kunstformen kan lure øyet. Når du ser gjennom skjermen mot en lys bakgrunn, kan du ikke se design, men hvis det er noen skygge eller mørke maleriet blir tydelig. Skjermen maleri fungerer best når du bygger farger gradvis. Arbeide med giftfri Akryl maling kan malingen tørke raskt. Til tider vil det se ut som om noen av fargene ikke er brukt, men være tålmodig fordi som du laget farger med en lett berøring og lite paint, vises bildet tar form. Bruk en lett berøring ikke strekke skjermen, og litt maling betyr det er mindre sjanse for skjermen mellomrom å bli tett.

Instruksjoner

•Strekk mesh skjermen flatt og tape den på plass på rammen hvis det ikke allerede innrammet. Skjermens overflate må sitte over arbeidet overflaten så det er plass under den. Du vil male på skjermen siden som skal gjøres utendørs.

•Base-coat bakgrunnen av skjermen hvis det er nødvendig for design. Bruk en flat pensel og lett feie litt maling over overflaten slik hull i skjermen ikke tette. Gjenta dette etter behov. For å se om du har dekket skjermområdet med farge, skyv mørke eller lyse ark (avhengig av fargen på bakgrunnen) under skjermen. Fargen vises på den måten. Maling.

•Se en line-tegning mønster med mørke linjer på hvitt papir. Skyv design under skjermen og lett overføre hele design på nettet ved hjelp av kritt blyanten.

•Layer maling på bakgrunnen av design med base frakken fargen for hver inndeling. Penselen burde være tørr og brukes med litt maling. Hvis du finner det er mye maling på penselen, tørke av overflødig fargen av børstehår.

•Legg neste lag når lakken har tørket. Skyv mørke under maleriet å se hvordan det utvikler seg og om flere farger er nødvendig i enkelte områder. Når lagene er fullført og tørket, kan du legge til detaljene til design.

•Apply klarlakk av spray lakk å forsegle design. Vær forsiktig med å tette hull i skjermen ved over sprøyting.

Tips og advarsler

  • Bruk passende størrelse penselen for jobben.
  • Fjern alle tresko umiddelbart ved å forsiktig blåse på tresko eller bruke en rett pin eller tannpirker for å tømme den.
  • Alltid spray lakk eller selfangere utenfor eller i et godt ventilert område.