Hvordan male brent tre fra huset brann

November 3

Huset brann er så ødeleggende at de kan ødelegge alt i et hjem, selv metaller som mynter og stål, minutter hvis de ikke finnes. Du vil ikke bruke alvorlig brent tre i ombygging, men du kan male og gjenbruke tre som har blitt brent bare litt, etter behov. Maleri brent tre fra et hus brann krever omsorg og å få tre ser sitt beste.

Instruksjoner

•Ventilate treet ved å holde den utenfor eller i et område med mye luftstrømmen i minst 12 timer. Dette hjelper fjerne røyk og løs sot fra tre, som gjør det mer behagelig å arbeide med siden det ikke er så skitne eller har sterk en lukt.

•Break av noen sterkt brente Trestykkene. Svidd rusk bør komme med minimal innsats siden obligasjoner holder den til resten av treet ikke er sterk. Dette lar deg jobbe med sunnere tre som ikke påvirkes dårlig av brann.

•Vaskestasjonen tømmes veden i varmt vann blandet med 2 ss. av tyggegummi terpentin og 2 ss. kokt linolje. Utah State University anbefaler dette som et middel for å fjerne skitt, rusk og brent rester fra treet. Send en fille i løsningen og kratt på tre med fille. Bruk gummihansker for å unngå å brenne selv siden løsningen fungerer bedre det varmere det er.

•Sand tre er utvendig med sandpapir for å fjerne gjenværende brann skade. Dette også jevner ut tre mål så det vil holde en primer mer effektivt.

•Apply en primer treet med en pensel eller en male sprøyta. Primer vil dekke eventuelle gjenværende misfarging fra huset brann og hjelpe paint bånd med tre så det varer lenger og ser bedre. Venter primer til helt tørt før du fortsetter.

•Vaskestasjonen tømmes sprøyta eller pensel i varmt vann og noen dråper parabolen såpe for å fjerne eventuelle gjenværende spor av primer.

•Bruk sprøyta eller børste for å utføre to maling over primer, slik at den første strøk tørke før neste.