Hvordan male betong med Latex maling

June 3

Oljemaling er vanligvis anbefalt for konkrete maleri prosjekter. Dette er fordi latex maling har mye fuktighet i dem som må tørke sakte maling for å overholde riktig. Siden betong er svært absorberende, det vanligvis drenerer fuktighet ut av latex maling for fort, og slik maling jobb raskt begynner å skrelle og sprekk. Hvis du foretrekker å bruke latex maling på neste betong maleri prosjektet, kan du fortsatt gjøre det arbeidet. Du trenger bare å sørge for at du mette betong brønnen før maling slik at den ikke føler behov for å drikke alt vannet ut av maling.

Instruksjoner

Kjøp noen leverer at du ikke allerede har på hånden. Når du velger en maling, se etter latex maling som gulvet emalje eller garasje gulv maling som er spesielt formulert for bruk på betong overflater. Hvis du ikke har en stålbørste, sørg for å få en med veldig stiv, kraftig bust.

•Bruk stålbørste å skrubbe betongen, om nødvendig. Overflater med deler som er litt småskader, har tidligere vært malt eller er veldig skitten bør bli skrubbet så ren og glatt som mulig.

•Dampen hele betongen. Hvis overflaten er utendørs og kan nås med en hageslange, kan du fullføre denne jobben raskt og enkelt. Ellers vil du måtte bruke plast sprayflaske for å spray ned innvendige vegger veldig grundig. For interiør betong gulv, kan du sprer et tynt lag av rent vann med en mopp.

• Rist kan av maling, åpne den med paint kan åpen og rør innholdet med en gripende pinne mens du venter på vannet å absorbere inn i betongen.

•Vent betongen til å bli bare fuktig. Kontroller at det er ingen bassenger med vann på overflaten. Når betongen kommer til dette punktet, er det tid å male. Bruk en pensel til å bruke en tynn, selv laget til hele betongen innen to timer. Fuktighet fra vannet vil holde betongen mettet, forhindrer den fra suger fuktighet ut av maling.

•Paint en andre thin, selv lag etter første strøk har tørket helt. Det er ikke nødvendig å dempe overflaten igjen når første strøk er ferdig tørke.

Tips og advarsler

  • Hovedfordelen latex maling med over oljemaling er at latex er lettere å rengjøre.
  • Hvis du prøver å male når betongen er for vått, gjelder ikke din maling jobb jevnt. Kontroller at overflaten er litt fuktig å ta.