Hvordan lydisolerte en tvungen luft elektrisk ovn

November 17

Hvordan lydisolerte en tvungen luft elektrisk ovn

Tvungen luft ovner benytte en blåser å tvinge luft gjennom kanalen arbeidet i hjemmet. Denne viften kan være støyende og urovekkende stille hjem. Lydisolering bør redusere nivået av støy som forårsakes av viften når boligkvarteret til hjemmet, forbedre livskvaliteten.

Instruksjoner

Lydisolering ovn rommet

•Plan lydisolering prosjektet. Lydisolering materialer vanligvis ikke er knyttet direkte til ovn. I stedet er ovn rommet eller skapet lydisolerte, isolere lyder produsert av viften til dette området, som vanligvis ikke en del av boligkvarteret til hjemmet.

•Installer kommersielle lydisolerende materialer til vegger og tak i ovn rommet i henhold til instruksjonene. Lydisolering materiale kan være et teppe-type materiale som kan kutte størrelse og stiftes til vegger og tak.

Andre lydisolering materiale er stive og ligner på gips. Kontroller at nødvendige avstander rundt ovn opprettholdes for tilstrekkelig ventilasjon og brannbeskyttelse uansett. Se installasjonsmanualen med ovn for disse klaringer.

Sette inn en solid kjerner dør på ovnen rommet eller skapet. Kontroller at det er ingen gap mellom dør og gulv.

Lydisolering varmesystemet

•Determine om røret fungere er stiv på punktet den festes til ovnen. Oppvarming systemet kanalen arbeidet, metall rør og bokser som befordre luften oppvarmet av ovnen i hjemmet, kan også overføre lyden av ovnen i hjemmet. Støy er vibrasjon. Vibrasjonene i ovn blåser viften forårsaker kanalen arbeidet til også vibrerer, spre støy gjennom hjemmet. Både utgående varm luftkanaler og kald luft returnerer skal isoleres.

•Bytt en del av stive kanalen arbeidet nær ovnen med noe fleksibel til å bryte forbindelsen som tillater vibrasjoner og lyden skal spres gjennom hjemmet. Bruke kommersielle fleksible rør materialer hvis mulig.

Andre alternativer inkluderer koble to stykker av kanalen arbeidet og installere en slags klut eller gummi pakning mellom dem.

•Kontroller lokale bygningsstandarder før du foretar modifikasjoner til oppvarming kanaler i hjemmet.