Hvordan Lupin snittblomster

April 21

Mens White lupus er noen ganger vokst for dyrefor, er L. polyphyllus og noen andre arter av Lupiner populære hage stauder som blomstrer i en rekke lyse gult, rødt, rosa og blues. Lupiner også vokser vilt i mange deler av Nord-Amerika, Europa og Asia og er vanlig langs veikanter og andre steder hvor jorden er lys og sandstrender. Som hortensia, en annen urteaktige plante, påvirkes fargen på Lupin av betingelsene jord og klima de blir stadig. Brukervennligheten av dyrking og store piggete blomster, its ikke rart at Lupin har vært populære i hjemmesiden hage i flere tiår.

Instruksjoner

Hvordan Lupin snittblomster

•Plan til Lupin snittblomster tidlig på morgenen. Blomster i tidlig morgen er mer sannsynlig å være fersk blomstret og unpollinated. Unpollinated Lupin blomster vil bli frisk lenger. Hvis det ikke er mulig å kutte Lupin blomster i morgen så du gjør det i den sen ettermiddag eller tidlig kveld etter varmen av dagen.

•Bruk en skarp par hagen sakser eller verktøyet saks å skjære gjennom stammen i Lupin. Velg de beste blomstrer og klipp pent spindelen på en lengde som er flere inches lenger enn du tror du. Et rent kutt vil hjelpe cellene i Lupin anlegget sirkulere og drikke mer vann.

•Plunge det kutte slutten av lupin stammer i en bøtte med lunkent vann umiddelbart etter klipping. Du ønsker kanskje å snitte senere for en bukett blomster, men å sette dem i vannet nå forsikrer de vil bli frisk når du klippe dem til ønsket lengde senere.

Tips og advarsler

  • For ekstra friskhet, holde bøtte med kutt lupin blomster av solen mens du kutte mer. Å hjelpe Lupiner vare lenger i en bukett, fjerne alle bladene som vil være neddykket under vannlinjen i din vase. Foilage i vann forårsaker forfall.