Hvordan Lukk en vegg åpning for aircondition

November 19

Hvordan Lukk en vegg åpning for aircondition

Fjerne et klimaanlegg fra en vegg er en ganske enkel oppgave. Men når store enheten og rammen er borte, du sitter igjen med et gapende hull i veggen. Du trenger ikke å være en entreprenør til å lukke en vegg åpne, men du trenger kommer forberedelse. Før du fjerner din vegg klimaanlegg, har alle av din forsyner på hånden. En stor vegg åpning viser hjemmet til fuktighet, insekter og utkast skal fullføre jobben raskt.

Instruksjoner

•Frame åpningen med fire 2-av-4s. Måle lengden på toppen og bunnen av veggen åpningen. Cut to 2-av-4s tilpasses øverst og nederst. Plass nederst 2-ganger-4 flat og Midtstilt nederst vent åpningen. Fest 2-ganger-4 med 3-tommers skruer langs midtlinjen linjeavstand i 4-tommers intervaller. Måle hver side av veggen åpningen. Cut to 2-av-4s å passe. Plasser hver 2-ganger-4 flat og sentrert mot siden av ventilen. Skru i hver 2-ganger-4 det samme måte som du installerte øverst og nederst 2-av-4s.

•Measure kanten av luftehullet åpning på den indre delen av veggen åpningen - ikke indre av 2-av-4s. Klipp et stykke drywall å passe. Plass gips over interiør vent åpningen. Installere en 1-tommers skruen i hvert hjørne av gips i 2-ganger-4 rammen.

•Seal hullene. Fylle den trange plassen mellom gips-panelet og kanten av veggen åpning med felles sammensatt brukes med en liten murskje. Plasser felles bånd over fylt hullene og glatt det på plass. Påfør et tynt lag av felles sammensatte over det felles båndet. Bruke de gjenværende sparkelmasse for å fylle ut fordypninger i gips arket laget av skruen hoder.

•Skjære isolasjon passer og plassere den i ventilen åpner, med papir side mot innsiden. Ikke Komprimer isolasjon.

•Measure kanten av luftehullet åpning på utvendig side av luftehullet - ikke indre av 2-av-4s. Skjær et stykke kryssfiner å passe. Plass kryssfiner i utvendig vent åpningen. Installere 1-tommers skruen på hvert hjørne av gips og inn i 2-ganger-4-rammen.

•Dekk eksteriør og interiør av reparerte området med fasader, helvetesild, stukk, panel eller det aktuelle materialet tilsvarer omkringliggende muren. Sel mellom gamle og den nye dekket med caulk om nødvendig. Legge til et nytt lag med maling over hele veggen å skjule reparasjon.

Tips og advarsler

  • Eksisterende maling kan være vanskelig å matche. Ta et bilde av eksisterende maling til din lokale maling senter for presis match, og de kan blande nøyaktig den fargen.
  • Se etter isolasjon med en minimumsverdi av R-13 eller større. Jo større R verdi, jo bedre isolasjon. Hvis ditt område opplever ekstremvær, spør associate i din lokale oppussing butikken for en anbefaling.