Hvordan Lukk en Inground svømmebassenget

September 29

Hvordan Lukk en Inground svømmebassenget

Inground basseng er luksus mange familier nyte, men kommer med en del arbeid. Fra skikkelig rengjøring bassenget og opprettholde riktig balanse å lukke bassenget på slutten av sesongen, er arbeidet kjedelig, til tider, men absolutt ikke vanskelig. Enkle trinn gjør vedlikehold og lukke inground svømmebassenget som raskt og smertefritt som mulig.

Instruksjoner

•Drain inground svømmebassenget med bassenget er innebygd dreneringssystemet eller sett inn en ren, kveilet hage slangen til en ende og spolen nå bunnen av bassenget. Hold den andre enden av slangen utenfor bassenget og sikte retning til drenering. Vannet vil starte tømming av bassenget gjennom slangen innen sekunder. Noen bassenget produsenter anbefaler forlate et par inches av vann i bunnen av bassenget. Sjekk din egen Pools instruksjoner og garantier og ta denne avgjørelsen basert på deres anbefalinger.

•Backwash bassengfilteret. Tøm filter tanker. Koble basseng pumpe og filter. Pass på at ingen vann igjen i pumpen av tipping det opp ned til alle vann er ute. Ta avløp plugger ut av pumpen. Avløp bassenget er oppvarmet og blåse den med en butikk vac, luft slange eller kompressoren. Fjern avløp pluggene fra ovnen. Løsne alle fagforeninger av rask koble beslag på begge basseng pumpe og filter system.

•Fjern tilbake jet beslag og skimmer kurver. Skimmer kurver er det perfekte stedet å lagre små biter som avløp plugger som må fjernes. Dette vil gjøre å finne disse delene enklere våren. Blåse ut alle tilbake jet rør med butikken vac, luft slange eller kompressoren. Gjenta denne prosessen med skimmer rørene. Til slutt, det er tid til å blåse ut avløp linjen.

•Dekk alle utsatte rør med duct tape. Fjerne spredt elementer som tau og flyter. Sette bort stupebrett, lysbilde og stiger. Hvis du har en sandfilter det ikke trenger å være flyttet inn. Papir filtre og svømmebasseng pumpen må fjernes og lagret inne. En garasje eller med en utendørs skur, er fin for vinterlagring av disse delene. Bland kjemikalier henhold til produsentens anvisninger.

•Kontroller overbygg for riper eller gjennomhulling og reparere etter behov. Duct tape fungerer bra for reparasjon svømmebasseng dekker. Sette svømmebasseng dekselet over bassenget. Fylle vann rør per produsentens instruksjoner og segl lukket. Legge dem ut, strenger dem gjennom løkker på svømmebasseng dekselet. De kan være lik avstand opptil 1 fot. Når du følger disse enkle trinnene, inground svømmebassenget skal være trygt og sikkert før det er tid å reopen på våren og sommeren.