Hvordan Lukk åpninger rørene Under et kjøkkenvasken

August 29

Hvordan Lukk åpninger rørene Under et kjøkkenvasken

Lukke åpninger rørene under et kjøkkenvasken er svært viktig for huseiere både spare strømutgifter og unngå pest problemer. Utelukkelse er en av de første trinnene i et program for å nekte skadedyr mulighet til å etablere seg i hjemmet ditt. Skadedyr kan dra nytte av overraskende liten mellomrom å få innpass. Under bygging, prøv å holde hull rundt rør så liten som mulig. Du kan, kutt kabinettet ditt støtte og gulv for å passe så tett som mulig rundt rør. Når du er ferdig med å behandle kjøkkenet, sel rundt rør og åpninger på badet og rundt ditt hjem eksteriør.

Instruksjoner

•Repair noen vann skade eller lekkasjer i vasken området. Skadet tre kan gjøre det enklere for skadedyr inn ditt hjem, og de fleste flekker trenger en solid støtte for å holde riktig.

•Seal mindre sprekk benytter caulk. Velg en caulk passer til typen materiale du skal forsegle. Dette vil utelate insekter og slanger, men vil ikke hindre gnager seg i av mus. Spray utvide skum fugemasse til større sprekker. Skum stopper insekter og kald luft og kan brukes innendørs og utendørs, men er ikke gnager-bevis.

•Stuff stålull i små sprekker med en skrutrekker til å ekskludere gnagere. Mus kan tygge gjennom metall fibrene. Husk at stålull kan rust fuktig steder og kan kreve erstatning.

•Block store åpninger ved å opprette en lapp med sveiset wire og lapp sammensatte, foreslår webområdet University of Massachusetts forlengelsen. Bruk wire cutters å trimme omtrent en firkant av wire størrelse må du dekke hullet pluss en omtrentlig 1-tommers overlapping. Bruke lapp sammensatte over eller rundt omkretsen av ledningen med en sparkel for å glatte overflaten.

•Installer maskinvare klut eller fleksible skjermen materiale rundt oddly formet hull. Disse materialene vil ekskludere insekter og gnagere. Kutte skjermen til hullet, og Bruk caulk eller lapp sammensatte å forsegle kantene. University of Massachusetts forlengelsen nettstedet advarer at du må bruke vevet maskinvare klut, som unwoven versjoner kan bryte. Bruk 1/8-tommers mesh for å hindre slanger og mus inn gjennom materialet.

•Skjære en kan lokket til å passe små - og mellomstore hull med metall klipp. Nail metall i stedet eller knytte den bruker lapp sammensatte. Hullene må være mindre enn 1/4-tommers diameter å utelate mus og utelate slanger. Slik en lapp forhindrer gnagere og slanger inn rørene.