Hvordan løser jeg en ripe i en støpejern vasken?

April 6

Støpejern kar og vasker er belagt med hvitt Porselensemalje å forsegle og beskytte strykejernet mot korrosjon og gi badekaret en blank, glatt tekstur. En nick, klore eller huljern er et brudd i emalje belegget, som viser den underliggende jernet. Hvis venstre unrepaired, føre fuktighet siver inn et brudd eksponert jern du rust. Reparere ødelagt emalje belegg, må det være fylt og overmales. Badekar reparasjon kits er tilgjengelig, som har alt utstyret du trenger å prep, oppdatering og male lyte.

Instruksjoner

•Tørk ned i området som skal repareres med aceton.

•Fyll scratch med porselen filler, bruker en plast sparkel. Ikke bruk en metall sparkel, som det kan føre til ytterligere riper. Bruk kitte kniven for å glatte filler på overflaten av vasken. La filler til å tørke i minst to timer.

•Sand filler videre smidig det ned, med 220-korns slipepapir. Rengjør sliping støv fra området med en fuktig klut.

•Paint lappet området med porselen primer. I kits, vil porselen primer og maling komme som spraymaling eller i en liten flaske, ofte med en applikator børste koblet til innsiden av lokket som dokumentet korrekturlakk eller neglelakk. Hvis ingen applikator børste er tilknyttet, kreves en liten, rund kunstners pensel. La primer tørke å ta.

•Paint primet området med to til tre strøk Porselensemalje maling. Tillate ett strøk tørke å ta før du legger til annen urt. La det siste laget til tørre over natten før du bruker vasken igjen.