Hvordan løse Major overflate vann drenering problemer

August 19

Overflatevann avløp problemer kan forårsake en rekke problemer, alt fra ordensforstyrrelser av våt føtter til den helsefare pålagt av skaffer en yngleplass for myggen. Stående vann kan være spesielt problematisk hvis det oppstår nær hjemmet, som det kan føre til vann siver gjennom foundation i kjelleren og kan til slutt føre til strukturelle feil. En av de beste metodene for drenering stående vann er bygging av en fransk avløp, som er en grus-filtrert rørsystemet som tapper vann til et downhill sted med underjordiske rør.

Instruksjoner

•Determine et passende oppsett for franske renne grøft systemet. Siden vannet renner nedover, må du tenke ut en bane som vil avlede vann til et nytt downhill sted. Du trenger en skråning av minst 1-fot ned for hver 100 fot vannrett reise. Hvis mulig, prøv å velge en drenering bane som renner i en relativt rett linje, og som unngår strømmer gjennom steinete terreng.

Hvis du er fikse en drenering sak som er nær et hjem fundament, du bør begynne grøft oppsettet på et punkt ca 4 til 6 fot fra hjemmet er grunnlaget og er sentral som mulig til adressen med viktigste drenering problemet.

•Dig en grøft langs omrisset nedoverbakke drenering. Grøften trenger ikke å være spesielt dyp. de fleste underjordisk vann renn innen 2 fot av jordens overflate, så et avløp ca 2-fot underground burde være nok for reruting. Grøften bør være akkurat så bredt som PVC-rør bruker.

Mens du kan grave en grøft for hånd, vil leie en trenching maskin mekanisere mye av arbeidet og spare deg for mye av ryggsmerter. Hvis du vil arbeide for hånd bør du grave grøften duckbill spade eller en square-punkts spade.

•Lay PVC rør langs din grøft. PVC-rør med en rad av to av små hull er optimal; du bør legge hull ansiktet ned slik at overflyt vann kan sive inn i rørsystemet fra bunnen i tider med vann metning.

•Fyll i grøften med skitt som opprinnelig okkupert plassen.

•Fyll åpningen av rørsystemet med grus, forlater ca 1-tommers hull øverst i rør inngangen. Bruke relativt grov grus så grus fungerer som et filter, slik at vannet i rørsystemet men holder ut materialer som kan føre til røret til tette. Jo grovere grus brukes, jo raskere vannet vil tømme gjennom systemet; men øker grovere grus også muligheten for tilstopping.

•Dekk rør åpning området med et lag av torv. Torv tillater vannet å strømme fritt inn dreneringssystemet nedenfor.