Hvordan lo endene av skinnsofa

September 29

Hvordan lo endene av skinnsofa

En nye skinn sofaen er perfekt formet og plumpe, men over tid med slitasje, skum, fjær, ned eller fiberfill stuffing komprimerer eller utligner, forlate sofaen ser litt ujevn og flatt i flekker. Ofte sofa puter er flyttbare og fluffing dem er en bris, men til enden av en sofa er bare litt mer komplisert og krever litt muskel.

Instruksjoner

•Gå sofaen ut ca fire fot fra noen vegger eller andre møbler. Står bak sofaen og trekk forsiktig eller velter hviler på ryggen.

•Ripp åpne mesh undersiden av sofaen i hver ende. Hvis stiftene holder mesh på plass, trekke dem ut. Fortsette å åpne stoffet en fot langs foran og bak, opprette en klaff eller tilgang til innsiden av sofaen. Hvis du er å kutte åpne den tynne dekket med søm ripper, ta vare ikke å kutte skinn, og å gjøre rett tårer for enkel reclosing senere.

•Reach gjennom en klaff på innsiden av sofaen med jevnt, avrundet kosteskaft, treskje eller balltre. Smellkyss slutten av sofaen gjentatte ganger utover med tre verktøyet hardt nok lo side av stolen, men ikke skade den. Gjenta fluffing prosessen gjennom klaffen på den andre enden.

•Apply lengder selvklebende krok og loop festene langs rippede sømmer på sofaen og klaffer, gir lett tilgang til undersiden for fremtidige fluffing. Du skal kunne trekke sammen nok stoff for å overlappe og fest den mesh dekket er vanligvis løs. Tåler sofaen og skyv den tilbake på plass.