Hvordan lime Luan til betong

August 13

Luan kryssfiner er tynnere enn vanlig kryssfiner. Det er normalt 1/4-tommers tykke og er dannet med et tynt lag av tre klemt mellom to tynne skallfasetter av bedre kvalitetstre. Materialet fungerer best i innendørs situasjoner der det er beskyttet av elementer. Det kan være limt over et betonggulv å gi en subfloor for flytende tregulv, vinylbelegg eller side ved side.

Instruksjoner

•Measure areal på gulvet. Du vil begrense din kutt så kantene er renere. Bestemme delene må du kutte.

•Vacuum gulvet å fjerne alt støvet. Dette vil sikre et bedre grep for limet.

•Skjære alle brikkene må på gulvet. Sted enkelte deler på så hester og din kutt samtidig, noe som sparer tid og reduserer sjansen for sporing i støv som vil forstyrre limet.

•Bruk fest i en fuger pistol til satt en perle med lim på baksiden av blomst. Start i et hjørne og kjører pistolen over korteste avstand, så slå på kantene og kjøre en annen perle av lim. Plass lim perlene ca 4 inches fra hverandre for en sikrere gulv. Plasser luan ned på betong og gjenta prosessen med neste brikke.

•Rull gulvet med en etasje roller å gi limet bedre kontakt med betong og tre. Få gulvet valser på utleie butikker eller bruk en liten plenen roller. Tillat 48 timer for limet tørke.