Hvordan lime EPDM til tre

September 19

Hvordan lime EPDM til tre

Etylen propylen diene terpolymer eller EPDM, Taktekking membraner er holdbare og raske til å bruke, gjør dem førstevalget for mange entreprenører for flat og lav-skråningen tak. Ifølge EPDM taktekking Association, EPDM står for mer enn 1 milliard kvadrat feet av nye taket gulvbelegg i USA og er de mest brukte overbygg materiale i markedet.

Instruksjoner

•Prepare tre overflaten skal dekkes. Kontroller at det er ren, tørr og har ingen hindringer eller skarpe kanter som kan punktering eller forstyrre membranen.

•Measure området som skal dekkes. Kuttet EPDM membranen 3 til 9 inches større på alle sider enn størrelsen på overflaten. Bosette membranen på overflaten og la den slappe av på plass.

•Falsing membranen tilbake på seg selv om halvveis. Sjekk igjen at det er klart av avfall under. Hell noen limet på tre overflaten og bruke maling valsen for å spre det jevnt. Bruke limet å EPDM membranen på samme måte. La selvklebende tørr for den anbefalte tiden.

•Sett brette membranen litt om gangen til limt overflaten, å holde det nede langs brettekant fra innsiden og utjevning det med hendene. Arbeid langsomt og metodisk, pass på ikke å rynke materialet eller felle noen luftbobler. La ekstra membranen henger over kanten av underlaget. Bruk en ren roller for å rulle ut bobler du kanskje har savnet.

•Falsing den andre halvparten av membranen tilbake på delen du nettopp fullført og gjenta prosessen for denne siden. Trim av overskytende materialet rundt.