Hvordan lim PVC & Flex Pipe

August 8

Hvordan lim PVC & Flex Pipe

PVC (polyvinylklorid) rør kommer i både stive og fleksible former. Begge brukes i installasjonen av spa og jacuzzi avløp, og til tider er koblet på samme linje. Stive PVC pipe standardinndelinger sammenføyes med kobling, primer og sement, men når fleksibel/hard PVC rør ledd dannes, PVC renere er også nødvendig.

Instruksjoner

•Bruk pennen merke punktene hvor de stive og fleksible PVC-rør vil bli med til hverandre. Så en rett vinkelrett kutt gjennom rørene på merkene. Kast et ark av fine sandpapir inn i et rør. Sand det kutte slutten av hver pipe ved å holde sandpapir i 45-graders vinkel til røret slutten og flytte papiret rundt inne/ute sidene på kuttet.

•Tørk utsiden av kutt endene av både rør med fille (tørk av noen hvis arbeider med en eksisterende rør). Skyv den fleksible og stive rør ender i hver ende av PVC montering å sikre at de passer sammen (Dette kalles tørr montering). Trekk rørene tilbake ut av montering.

•Fargeringer PVC renere på kuttet ender både og indre av montering. Av PVC renere, primer og sement bokser alle har liten børster festet på innsiden av lokk. Renere fjerner gjenværende olje og smuss. Vent noen sekunder.

•Fargeringer PVC primer på kuttet ender rørene og indre av montering. Primer også hjelper for å rengjøre PVC overflater og hjelper sement sveise felles. La primer tørke i ett minutt.

•Fargeringer fjerner PVC sement på primet rør ender og interiør ved montering. Skyv den stive røret slutten på ene enden ved montering, snu den litt. Skyv fleksible rør slutten på den andre enden av montering, også slå den litt. Hold begge ender rør montering i 20 sekunder mens sement begynner å sette - sement vil gjøre rørene glatt, og de kan skyve ute av posisjon under første tørking dersom ikke holdt på plass.

Tips og advarsler

  • PVC sement vil tørke helt i 24 timer og rør felles kan brukes senere.
  • Du kan også fjerne grader fra kutt endene av røret med verktøyet kniv.